cobe 189 Napisano Jun 14, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem tekstil jaknu proizvodjaca TARGA, 2XL velicina ,i evo par slicica (Powered by frubar.net) jakna ima protektore na laktovima i ramenima .takodje ima zimski ulozak. cena prava sitnica 80 evropskih novcanica (Powered by frubar.net) sve informacije u vezi opreme na broj 064/077-4444 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Jun 14, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan e sada par slicica od pantalona,od kada su kupljene nisi ni jednom obucene ,proizvodjaca DAINESE velicina je 2 xl ,inace imam 98 kg ,visok sam 185 cm i pantalone su mi taman .... (Powered by frubar.net) pantalone takodje imaju ulozak za zimu i cena je prava sitnica 80 evropskih novcanica sve informacije u vezi opreme na broj 064/077-4444 Sloba Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Jun 15, 2012 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Истих смо габарита Да ли панталоне имају протекторе? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Jun 15, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan da na kolenima a inace po pitanju gabarita ugojio sam se za 6 meseci 10 kg pa kako da kazem posle da mi ne prija bracni zivot 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Jun 18, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan malo da osvezimo oglas ...nova cena za jaknu je 60 evropskih novcanica,za pantalone isto toliko .....u kompletu zajedno 100 evropskih novcanica Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Jun 24, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan zaboravih da napomenem da moze i sve vrste zamena da doju u obzir pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...