Jump to content

Moto Zajednica

GSX jeftin lanac

Recommended Posts

• Zainteresovan, 612 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 392 postova
  • Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :(

Jeftin je zato sto je prodavca kostao jos jeftinije u nabavci. 1oda.gif Nigde ne pise ko je proizvodjac lanca i lancanika. Moze da bude dobar taj komplet, ali isto tako moze i da ne zadovoljava. Sem toga, ako nemas nekoga da ti donese taj komplet iz Amerike, racunaj jos i postarinu od 35$ pa navise u zavisnosti od nacina slanja i racunaj da ces platiti carinu i pdv i onda to vise i nije tako povoljno. Proveri u Gevari da li imaju lancanike i lanac za tvoj motor. Imas u Loisu za 160€ DID komplet (sifra proizvoda 10048279).

• Zainteresovan, 612 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972

Ovo u louisu sam vec video. Trenutno mi je sin u Americi pa sam mislio da donese kad dolazi. Vidim da su Americi ovi lanci mnogo jeftiniji nego u Evropi samo neznam koji su kvalitetni jer did_ovih nema a za drugu marku neznam. Ako neko zna sta je tamo dobro neka mi nadje na ebayu. Neznam ni da li moze da ga donese avionom.

Pozz

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja