sale125 680 Napisano Jun 12, 2012 Svrati ponekad, 363 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Varadero XL1000V '09 Prijavi odgovor kao problematičan Radi se o skuteru koji je 98 godiste, 50ccm. Problem je sledeci, upali normalno ujutru, pustim da odradi malo dok se ne zagreje itd. Kad krenem, posle mozda 2km krene da se gusi, nema gasa, kao da nema goriva, ako pustim odma gas i stanem, on odradi u leru 5-10 sekundi, nastavljam najnormalnije sa voznjom. Ako se ugasi u tom trenutku, skinem ga sa kontakta, vratim posle 2 sekunde, ima struje, ali samo vergla (elektronski) i nece da upali. Tako da lek za to je kurbla, posle 2-3 puta upali bez problema i radi posle normalno..dok se opet to ne desi. Mislio sam da je problem u akumulatoru, pa sam uzeo novu yuasu za njega, medjutim ista prica. Krenem od yu biznis centra preko brankovog mosta i gore na terazijama krene da se gubi.. pustim ga par sekundi u leru i nastavljam.. posto zivim na konjarniku, idem preko auto komande, i cim sam presao auto komandu opet ista prica.. Vozim ga bez svetala jer mislim da se jos ucestalije to desava kad su upaljena svetla.. Ne znam, nisam majstor, ali tipujem na regler ili namotaje.. A ako bi neko znao preciznije da mi kaze koji je njegov problem, da ne dajem pare za dzabe (kao za akum.) Pomagajte kako znate i umete, svaki predlog je dobrodosao.. Jel imao neko slican ili isti problem i kako ga je resio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano Jun 13, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan posto kazes da krece ga se gusi, moze biti da ti je karb zaprljan, lose nastelovan ili nesto slicno... probaj prvo sa ciscenjem karba, filtera za vazduh i proverom svecice pa posle struja...moguce da motor radi lepo dok je pod sauhom, cim sauh zatvori on pocne da zeza... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale125 680 Napisano Jun 13, 2012 Svrati ponekad, 363 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Varadero XL1000V '09 Prijavi odgovor kao problematičan Reseno! Problem je bio u svecici, bila je neka zadrigla champion u njemu. Stavio sam NGK, sad fercera odlicno. Tamo gde mi se gasio kad krenem sa posla, sad je proso punom brzinom.. heheh Tako da, eto, ako neko ima ili bude imao slican problem, zna sta prvo da gleda! Veliko hvala Mirku iz HMC-a, da ne bi njega, ne bi ovo slatko bilo na mom stolu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikri ganci 0 Napisano Novembar 6, 2014 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Dobar dan svima imam piaggio nrg power 2t 2006god vodeno hladjenje imam problem kada ga ujutru palim on upali iz prve ali posle se ugasi dok je hladan a kad se zagreje on radi sve normalno pa bih voleo ako moze neko nesto da mi kaze o tome ako zna pozdravvv..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...