zikba 0 Napisano Jun 11, 2012 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari - pomagajte. Treba mi platforma na koju se kaci Piaggio kofer od 42l koji ide na novog Beverly-a. Ja imam stari, imam onaj metal koji se kaci na motor ali nemam platformu koja se kaci na taj metal Moze i neka napravljena varijanta, ili da mi preporucite gde da odem da mi to naprave, hvala unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zikba 0 Napisano Octobar 22, 2012 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam opet krenuo u akciju povodom ovoga, cak sam i bio do servisa PGS gde su mi rekli "To ne moze da se naruci bez kofera" Da li mozda neko ima neku ideju, gde bi mogao napraviti tako nesto? Gde da potrazim slicno itd? Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Octobar 22, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Daj neku sliku tog nosača. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...