Tamanitu 241 Napisano Jun 11, 2012 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Ovde cu za sad prekopirati sliku od popodneva i tekst opsteg oglasa, a sutra ubaciti normalne slike. Kombinacije razne moguce, sve stvar dogovora. Alfa Romeo 156 SW 2.4 JTD 02. 5b 5v, unutrasnji restajling, vlasnik 5 godina, zbog isteka registracije na kraju meseca spustam cenu za pola iste. Takodje KTM 640 LC4 Supermoto 03. upravo registrovan, vlasnik 2 godine, frajlauf neradi pa umanjujem cenu za novi deo, a moze i +Liberty 125, sve zajedno u zamenu, ili pojedinacno, za drugi motor +- auto +- skuter... Sve se vozi svaki dan. Info na tel sms mail. Uzdravlje Stavih cenu Alfe oko 2250e, KTM oko 2700e i ako treba i Liberty. 063230786 je moj broj Plan je jednog dana imati kombinaciju necega kao - Alfa 159, Fiat Croma, KTM 690, Ducati Monster, 2T 125 Cross, Piaggio Beverly... i sve sto volU mladi 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hoze 153 Napisano Jun 11, 2012 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan izgled da nema leba od muzike... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
con3VA 33 Napisano Jun 11, 2012 U prolazu, 45 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: DUKE 690 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Cekaj zar ti nisi imao neki drugi ktm ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Jun 11, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ja znam, ovaj je imao... Sve mašina do mašine, ne znam da li više volim KTMa ili Alfu Ma znam, Alfu Ili možda KTM-a Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
con3VA 33 Napisano Jun 11, 2012 U prolazu, 45 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: DUKE 690 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Onda sam ja pomesao sory za off Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Jun 12, 2012 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Koliko para za skuter? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Jun 15, 2012 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Пошто дачија? 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano Jun 19, 2012 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan vragolani jedni... A skuter nisam mislio samo da prodam, vise u kombinaciji uz nesto za zamenu, 550-600e sa njegovim super gumama ili ganc novim koje sam dokupio skoro i nisam montirao. Neznam, svasta je u opticaju, a malo me smara sve pa bih mozda iskulirao ovu sezonu sa ovim voznim parkicem. Fala na interesovanju, pitajte a i nudite, ko zna... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Jun 28, 2012 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Mene interesuje skuter u zamenu, za moju Hondu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano Avgust 2, 2012 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Samo KTM Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano Avgust 30, 2012 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Vratia se s moreta editovan oglas http://www.polovniautomobili.com/oglas2416671/ktm_640_lc4_sm/ Zamena za putni motor za dvoje, ili deo vrednosti za Alfu 159 a mozda i Fiat Cromu. Dogovor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano Avgust 30, 2012 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan a moze i http://www.mojauto.rs/polovni-automobili/990834_Alfa_Romeo_156_2002_god Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano Septembar 12, 2012 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Popust za novac. Ili Alfa za motor, ili Ktm za auto, il obrnuto. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano Septembar 27, 2012 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Ode KTM za kesh... Liberty za sad ne bih prodavao... Alfa aktuelna za zamenu nekog novijeg motora, il kesh. Ima li ko da ponudi autobus, minibus sa 16-20 sedista? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...