Jump to content

Moto Zajednica

Owners manual for DL650 K4

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 199 postova
  • Motocikl: V-strom DL650

Ne znam, mozda ga je neko ranije zakacio ali ja se ubih trazeci i ... jedva ga nadjoh. Pa evo kome treba... znaci ne servisno uputstvo, toga ima na netu kolko 'oces, nego bas ono za upotrebu.

OwnersManual.pdf

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Ma pola posla sam vec obavio... ja sam pristao da ga kupim :jee: e sad jos druga polovina... da nadjem pare <_< Al bice i to, u najavi je... vec mogu i miris da im osetim...

E pa, konacno, stvari su se pokrenule sa mrtve tacke a to znaci sledece:

- Prvo, trenutno sam bez motora zato sto se Kymco juce prodao :(...

- Drugo, Stromic je dogovoren i u subotu (preksutra) se ide po njega (u Prilep - oko 140 km od Skoplja) tako da ce odmah u startu pasti jedna fina voznjica... fina za pocetak, obzirom da ce to biti moj prvi motor sa brzinama :goodluck: ... cilj je znaci stici kuci ziv :sampion:

• Zainteresovan, 726 postova
  • Motocikl: X8

Hajde podeli malo tvoja zapazanja u vezi stroma. Koji model je po tvom misljenju odlican odnos cene i ponude? Da li kupiti one prve modele ili juriti neki kasniji, koji?

Hajde podeli malo tvoja zapazanja u vezi stroma. Koji model je po tvom misljenju odlican odnos cene i ponude? Da li kupiti one prve modele ili juriti neki kasniji, koji?

Uhhhh.... Ne znam bas koliko sam ja kompetentan da iznosim stav po tom pitanju obzirom da do sada nisam imao stroma... nisam cak ni probao da ga vozim ali ni metar, sva svoja iskustva crpim iz citanja tudjih misljenja po raznim forumima i netu generalno, no hajde da kazem bar to sto sam procitao i cuo, pa sta bude...

Ako pod pojmom ,,Strom" podrazumevas obe verzije (1000 i 650 i to polovne svakako) onda, bar po meni, ovaj ,,mali strom" je razumnije (isplativije) resenje, pa skoro u svakom smislu... Prvo, znatno je jeftiniji u startu, potom u eksploataciji u prvom redu zbog potrosnje a zatim i u tehnickom smislu (manje se kvari). Konstrukcijski su isti (ili barem gotovo isti) tako da u vizuelnom smislu nema bitnijih razlika osim manjka jednog auspuha sto meni ne znaci ama bas nista. E jedina stvar u kojoj je 1000 u prednosti je ta razlika u snazi i to samo ako se voze dvoje na motoru pa jos ima tu i neka uzbrdica i tako...

Ako je pitanje koja modelska godina je bolja (za DL650) onda sam pobornik stava ,,sto mladje to bolje" ( i ne samo kod motora :zvizduk: )

To je zato sto noviji modeli od 2007 /08 pa na ovamo imaju po dve svecice po cilindru, cak su i nesto duzi u medjusovinskom rastojanju, otprilike 15mm, sto sigurno nije posledica ,,greske u kalupima" vec verujem ima svoje utemeljenje u praksi.

No sve te razlike su u principu minorne pa stoga i ne uticu ko zna koliko na konacnu odluku...Glavni faktori ostaju kilometraza i generalna ocuvanost motora, tako da ako su ta dva faktora u prihvatljim granicama, onda je sasvim dobar izbor i recimo ovo sto cu ja da kupim a to je V-strom DL650, 2004 godiste sa predjenih cca. 24000 km.

Ipak razlog broj jedan zbog kojeg sam se odlucio za ovaj model (u smislu godista) je... jedini je u ponudi brate... :neznam: niko ne prodaje stroma ovde kod nas a i nema ih nesto puno, ruku na srce... tako da, moram biti zadovoljan hteo ili ne :takoje:.

Eto tako, ako sam malo oduzio, ne zameri... pod stresom sam ocekujuci subotu da odem i da se TRANSSTROMISEM. :moto3:

Transstromacija uspesno izvedena... Od juce sam ponosni Stromer. Kad sam se vratio iz Prilepa (na Stromu svakako) celo popodne nisam mogao da maknem kez sa lica :aha:... e pa vredi brate svaku paru. :care:

• Podržavam 2

Momci, hvala na cestitkama pa se nadam da cemo se uskoro i sresti negde na nekom moto skupu po balkanu... a ako prolazite kroz Makedoniju i ne javite se, e onda imamo problem :zdravo:

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja