CrazyCat 149 Napisano Jun 6, 2012 U prolazu, 34 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cena 3000 dinara. Kaciga je kupljena prošle godine na forumu, bila je nova. Ja sam je nosila 2,3 puta, potpuno je ispravna i neoštećena. Razlog prodaje: uštedelo se za novu kacigu Karakteristike (sa sajta distributera): -materijal: ABS termoplastika; -postava koja se skida -anti-scratch vizir -prednji otvori za ventilaciju -kopčanje ''quick release'' Kaciga je udobna, nije bučna pri brzinama oko 100-110km/h (nije bilo potrebe za bržom vožnjom), smatram da je solidno rešenje za gradsku vožnju. Uz kacigu ide i zaštitna torbica. Veličina kacige je M 57-58 cm to je bar ono što piše, meni je malčice komotnija a nosim XS ili S 54-55cm. Moja ocena je da je ovo 56cm ali naravno uvek može da se proba da bi bili sigurni Evo malo sličica Ajd sad navali narode, još malo pa nestalo 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CrazyCat 149 Napisano Jun 7, 2012 U prolazu, 34 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prodato! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...