Jump to content

Moto Zajednica

Keeway Speed 125/150 PRVI SKUP

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 112 postova
  • Motocikl: Keeway Speed 125

Ovako braco moja spidasi...citam ja forum citam.i sine mi ideja i to jedna onako vrlo povoljna i zabavna moze se reci....Nego da vas polako uvedem u pricu...sto bi rekli da rezimiramo :D Videh ja na forumu,svi prave nekakve skupove,vespasi,max-asi....enduarsi..te idu tamo te idu vamo...Znamo da Nasa masina od 125-ili 150 nece potrositi vise od 500din za neki krug od 100-150km normalne voznje-60-70...i smatram da bi mogli nekakav lep skup da napravimo da krenemo neku mini-avanturicu primeraradi "Krenemo iz Beograda,ili ako ima neko ko je iz okoline dogovorimo vreme okupa"i mesto npr.Hotel Yugoslavija u 10 ujutro,i krenemo polako prema "cuvenoj avali"tu stanemo malo odmorimo masine,i nastavimo putem prema,Ralji,do Kosmaja,tamo se popnemo,neko ponese rostilj,neko ponese cumur,neko ponese,meso,idemo da napravimo...nesto sto bi pamtili,da podelimo misljenja,stavke.da se druzimo malo vise..a ne izadjemo na gugl i na bjbikers i tu vodimo dilemu.slazem se da postoje ljudi koji nisu u finansiskoj mogucnosti ili vremenskoj mogucnosti,ali se dogovorimo...Dogovor je cudo.Smatram da bi 1000din svako da ponese bilo dovoljno za svakoga za dobro zezanje i dobar provod,na jedan Izlet.uto racunam i gorivo i pare za neki sok ili rostilj bilo sta svako neka ponese malo i bice puno toga.i smatram da ne gresim postavljanjem ovoga...i bilo bi vreme da se MI Kao Speed-asi malo uklopimo,i da organizujemo prvi skup..ja sam dao primer.kosmaj...ali sve je stvar dogovara,ali imamo toliko toga zajednicko ..Dolaze lepi dani,lepo vreme,ajde da iskoristimo to...90% nas neradi nigde.vec blejacimo i ubijamo dosadu,,ja bih mogao da izurgiram slobodan dan i nije problem ..znam da mozda zvuci blesavo..ali neka nas na pocetku bude 10 nemora da znaci da ce biti lose...prica i dobri utisci se lako sire sledeci put ce nas biti vise..ja ne ocekujem bum odma nas 50 da bude ali malo po malo i sve je vise zezanja..i lakse bi resavali neke probleme ..i sami znamo da dobro drustvo utice pozitivno za sve nas..i naravno ALKOHOLA-BEZ...i da pokazemo da u Saobracaju Motoristi su najmanje krivi za sve............Dobro dosli su i Drugi Bajkeri...Ali sustina ovoga skupa je da budemo Mi..Naravno Dobrodosao je bilo ko....

• Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Okacite:

*Predloge

*Destinacije

*Vreme

Kad,gde,koliko,sa kime..Svako je dobro dosao u dobru druzinu.Vreme je da napravimo neki skup..da i nas uvazavaju kao ozbiljne bajkere :) Smatram da cete me podrzati u ovome...

• Nemanja Stojanović, 1408 postova
  • Motocikl: CF RedBull 450 MT

Vreme - vikend, najbolje neki sunčani. :takoje:

Destinacije - nešto udaljeno maks 150km od Beograda, ako je većina iz Beograda, a mislim da jeste. Čisto da bi stigli da odemo, blejimo i vratimo se u jednom danu, a da to bude uživanje a ne le mans.

Može recimo Obedska ili Carska bara, obe su lepe, a meni je Carska malo lepša :neznam:

i dalja :moto3:

Problem je što je u vojvodini, pa ne znam koliko bi se uživalo u vožnji po ravnom. :Mina:

Sada ću da predložim još nešto, samo da se poigram u fotošopu. :takoje:

• Svrati ponekad, 439 postova
  • Motocikl: Piaggio Beverly Sport Touring 350

Vuhuuu! Ljudi svaka cast, ideja je sjajna, nek se nakupi i vas 5oro za pocetak, idite, sve je to sjajno druzenje! :D

Druze ovo ti je dojaja dobro,svidja mi se...mozemo da istampamo neki promo materijal ili da ostampam ovo na majci...pa ako se nekome svidi da uradim dosta toga......Mozemo bilo gde...Sve stvar dogovora ali naj udaljenija tacka da buude 150km....ja msm da za pocetak je ovo sasvim dovoljno

• Nemanja Stojanović, 1408 postova
  • Motocikl: CF RedBull 450 MT

Ja sam to više kao sprdnju skrpio na brzaka, parodija na ovakve radove

China%20Propaganda%20Poster.jpgchinese_propaganda2.jpg

Ako budem dokon posle ispitnog roka, možda sednem ozbiljno pa napravim nešto :takoje:

• Професор, 332 postova
  • Motocikl: Ducati ST2 944

Pozdrav momci! Evo, i ja se pridruzujem! 1zdravo.gif

Za pocetak predlazem Kosmaj! Mislim da destinacija nije previse udaljena, a put do tamo je zanimljiv za voznju!

Vreme - bilo koji vikenda kada se svi slozimo!1moto3.gif

• Motorista u pokusaju, 282 postova
  • Motocikl: Keeway speed 150

Resavaj to...nemoj da se zezas...velike su kazne..evo ti Ruske011 nadrljao samo tako...mozda mu i lupe zabranu....

Naravno,cuvam se dosta,stalno buljim u farove kola koja idu u susret i cekam da blicnu da znam da se okrecem odma'1jee1.gif......A i onako se vozim samo po kraju do drustva,cim budem u prilici resavam i dozvolu i registraciju.......1zdravo.gif

Ja sam isto sa destinaciju kosmaj,lokalni je put malo ima gore dole..nije kao vojvodina sve ravno..to je jedna od sulucija,idemo preko ralje...vozimo se putem de su isli "PRLE TIHI I BATA JOCA" xaxaxa salim se malo...zanimljiv je put..mada ako smo i raspolozeni..mozemo da raspalimo i do srebrnog jezera..put je isto zanimljiv..nemoramo autoputem..i posle uz dunav,lepa je priroda uzivancija..a svakom bi dobro doslo..ali bolje prvo ovaku neku kracu destinaciju da se upoznamo ..

• Svrati ponekad, 333 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX600F '01

Hoce biti voznja samo za kinesku bracu iz Keeway porodice ili su dobrodosla i braca iz susednog sela, Quingqi QM 125 :)?

• Podržavam 1

Moze sto da ne moze...svi su dobro dosli.....Ovako sad mi je Sinula jedna izvandredna Ideja....Dolaze Vreli i Pakleni Dani...da idemo ovako negde okej je ali..imam nesto bolje...OTVOREN NOVI AKVA PARK u Backom Petrovcu 95km odavde 17km od Novog Sada nije daleko...Lepo zezanje i Druzenje Karta je 650din...Ajmo Ljudi ako ste zainteresovani Pisite..ili mi pustite Poruku na mobilni 069/157-2634

Dobro sad :D koji dinar gore dole msm da nebi trebalo ad predstavlja problem :D uglavnom msm da bi bila odlicna ideja da obicemo taj aqua park

• U prolazu, 2 postova

Meni se 120 dobro pokazao za ove 4 god. Nazalost sam imao pad naletivsi na jazavca i sredio far, tablu i jos neke sitnice me zezaju. Tako da hocu da ga prodam i prelazim samo da vozim auto. Dajem ga za 300 evra. Masina je extra, zadnja novija guma - malo sira pogodna za krivine. Mozete ga uzeti za delove ili da ga sredite. Znaci far radi ali je pukao, razbijena je kontrolna tabla, prednji blatobran, lanac mora da se menja, sajla kvacila i prednja guma je vec na kraju. Ja sam u Sakule. 0621674937

Druze ovo nije post za prodaju delova i prodaju masine vec za dogovor oko prvog skupa...za to imas drugi post,s toga te molim da ga obrises.Unapred Zahvalan Kolega Speed-as

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja