vukmarko 37 Napisano Jun 4, 2012 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Kojekude Motocikl: VT750RS Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko cuo, imao iskustvo ili ima bilo kakvu informaciju o ovom brendu? Ova ponuda je gotovo predobra da bi bila istinita, a nigde na netu nema neutralnog review-a. http://www.max-mph.com/products/MAX-MPH-ULTIMATE-Leather-Jacket-%26-Trousers-Set-%E2%80%93-removable-CE-armour.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Jun 5, 2012 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Na linku koji si dao postoje komentari od 20+ različitih kupaca sa engleskog Amazona, gde ćeš neutralnije od toga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Jun 5, 2012 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan imas na louisu probikere sa protektorima, buffalo leather dvodjeln za oko 200 do 250 eur Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smedic 413 Napisano Jun 5, 2012 Member Title, 254 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: S1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Ti komentari tamo su smesni, svaki je sa 5 zvezdica i naziva tipa Fantasticno, Odlicno, Superb.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vukmarko 37 Napisano Jun 5, 2012 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Kojekude Motocikl: VT750RS Prijavi odgovor kao problematičan Em su smesni, em su neki kontradiktorni... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Jun 5, 2012 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan 100 ljudi 100 ćudi btw. ja uopšte ne vidim šta je kontradiktorno u komentarima kupaca kad su svi do jednog pozitivni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vukmarko 37 Napisano Jun 5, 2012 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Kojekude Motocikl: VT750RS Prijavi odgovor kao problematičan Jedan tvrdi da je izrazito soft and flexible, drugi da je jako kruto i da je morao da povadi protektore koliko je kruto, dok se nije razradilo... Mada moze biti i 100 ljudi sto cudi A i ove e-bay pohvale su jedan od jeftinijih trikova, zato mi malo frka. Cekam da mi odgovore cenu za postarinu, ako bude kulturna, mislim da cu rizikovati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Jun 5, 2012 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Čisto sumnjam da je prodavac otvorio 20 različitih naloga platio i 20 provizija amazonu samo da bi nabio dobar feedback Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smedic 413 Napisano Jun 5, 2012 Member Title, 254 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: S1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad nemas nikakvu drugu mogucnost da proveris kakva je roba onda ti ostanu samo ti komentari tako da mislim da je moguce. Ja bih izbegao ovo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...