bajone 304 Napisano Jun 3, 2012 Neka Ekstra Titula, 402 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan prodajem ženinu kacigu pošto sam prodao motor i neko vreme se nećemo voziti. kaciga je M veličina, idealna je za žensku osobu mada ja mogu isto da je navučem, s tim da me steže (ja nosim L). nikada nije padano i to, nema nikakva oštećenja, klasične ogrebotinice od korišćenja, ništa strašno. vizir je takođe neogreban. cena 50 evra. telefon 063/8711200 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano Jun 3, 2012 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je model TFX i za ovu cenu vredi svaki paru. Topla preporuka svim zainteresovanima... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajone 304 Napisano Jun 8, 2012 Neka Ekstra Titula, 402 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajone 304 Napisano Jun 12, 2012 Neka Ekstra Titula, 402 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan ajde može cena dole, da mi ne stoji bezveze.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajone 304 Napisano Jun 15, 2012 Neka Ekstra Titula, 402 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan 30 evra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajone 304 Napisano Jun 16, 2012 Neka Ekstra Titula, 402 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan otišlo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...