NevenaKV 22 Napisano Maj 31, 2012 U prolazu, 14 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Dakle kupujem neko hornetica 1999-2002 godiste recimo pa ako neko ima neka ponudi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Maj 31, 2012 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Ima u Valjevu jedna prodaje se ali je 900. Ako te zanima pa da ti saljem pp, gde mozes da vidis i kontaktiras prodavca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NevenaKV 22 Napisano Maj 31, 2012 U prolazu, 14 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan U ne mogu ja to da vozim zbog ovog novog zakona valjda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 597 Napisano Jun 1, 2012 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Pravi ženski motor. Nadam se da ćeš naći dobar primerak! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NevenaKV 22 Napisano Jun 1, 2012 U prolazu, 14 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan E hvala i ja se nadam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Jun 1, 2012 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Ne razumem, pa ni Hornet 600 ne mozes da vozis ako si ispod starosne granice. (Osim mog, koji se vodi na 24kw jer je imao blokadu dok je bio u Svajcarskoj). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boba_moto 39 Napisano Jun 1, 2012 U prolazu, 55 postova Lokacija: s.selo Motocikl: Ducati, Kawasaki, KTM Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna.. 0631072853 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Jun 1, 2012 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljiv Hornet. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boba_moto 39 Napisano Jun 1, 2012 U prolazu, 55 postova Lokacija: s.selo Motocikl: Ducati, Kawasaki, KTM Prijavi odgovor kao problematičan da znas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NevenaKV 22 Napisano Jun 2, 2012 U prolazu, 14 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Valjda ne prave probleme do 650 kubika koliko sam ja razumela ma nece da prave ni ovako (osim ako se nesto ne desi) ali ne mogu bas da preterujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Jun 2, 2012 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da se ogranicenje odnosi na snagu motora. Proveri, imas i na sajtu negde. Pre par meseci ja sam hteo da prodam mog Horneta i zvali su me neki kojima je bas odgovaralo to sto je manja snaga u saobracajnoj. Proveri, da ne bude neprijatnih iznenadjenja kasnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NevenaKV 22 Napisano Jun 2, 2012 U prolazu, 14 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Vozila sam vec motor od 600ccm 36kw nisu mi pravili problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlax 11 Napisano Jun 3, 2012 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pravi ženski motor. Nadam se da ćeš naći dobar primerak! Pitam se u koju kategoriju spada Bandit ako je Hornet pravi zenski motor...Srecno sa kupovinom 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 597 Napisano Jun 3, 2012 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Pravi ženski motor. Nadam se da ćeš naći dobar primerak! Pitam se u koju kategoriju spada Bandit ako je Hornet pravi zenski motor...Srecno sa kupovinom Po veličini odgovara perfektno devojkama, nema ljutiš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Jun 3, 2012 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Moj drugar prodaje jednu u jako,jako korektnom stanju,plave boje,potpuno stock,uradjen servis,registrovan jos ja mislim 10 meseci,dobre gume...lanac i lancanici su za zamenu,presao oko 40k km,godiste je 2000. ...pusticu ti na PP broj pa vidi sa njim za cenu itd. .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlax 11 Napisano Jun 3, 2012 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pravi ženski motor. Nadam se da ćeš naći dobar primerak! Pitam se u koju kategoriju spada Bandit ako je Hornet pravi zenski motor...Srecno sa kupovinom Po veličini odgovara perfektno devojkama, nema ljutiš Ako ti tako kazes, ali po snazi mislim bas retkim devojkama 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 597 Napisano Jun 3, 2012 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj po gradu koji je motor najčešći kod devojaka... Kvinki i hornet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlax 11 Napisano Jun 4, 2012 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj po gradu koji je motor najčešći kod devojaka... Kvinki i hornet Iskreno ni jednu jedinu nisam sreo.Nebitno, da ne off-ujemo vise ali samo taj kompleks ljudi koje voze Bandite premo ovima sto voze Hornete mi nekad nece biti jasan, a sretao sam dosta slucajeva.Mozda ja gresim i ti nisi takav, i samo iskazujes svoje objektivno misljenje ali ne bih rekao. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 597 Napisano Jun 4, 2012 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj po gradu koji je motor najčešći kod devojaka... Kvinki i hornet Iskreno ni jednu jedinu nisam sreo.Nebitno, da ne off-ujemo vise ali samo taj kompleks ljudi koje voze Bandite premo ovima sto voze Hornete mi nekad nece biti jasan, a sretao sam dosta slucajeva.Mozda ja gresim i ti nisi takav, i samo iskazujes svoje objektivno misljenje ali ne bih rekao. Pa dobro evo npr. ja znam dve. Ako ti misliš da imam komplekse, ok mada sam samo ohrabrivao devojku da je napravila pravi izbor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlax 11 Napisano Jun 4, 2012 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj po gradu koji je motor najčešći kod devojaka... Kvinki i hornet Iskreno ni jednu jedinu nisam sreo.Nebitno, da ne off-ujemo vise ali samo taj kompleks ljudi koje voze Bandite premo ovima sto voze Hornete mi nekad nece biti jasan, a sretao sam dosta slucajeva.Mozda ja gresim i ti nisi takav, i samo iskazujes svoje objektivno misljenje ali ne bih rekao. Pa dobro evo npr. ja znam dve. Ako ti misliš da imam komplekse, ok mada sam samo ohrabrivao devojku da je napravila pravi izbor Ok jos jednom izvinjavam se na off-u. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Jun 4, 2012 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Kako to mnislis 600ccm , samo 34kw , pa taj motor ima preko 90ks, sto je mnogo vise nego 34kw. Mozda jedino taj iz Svajcarske ako ima blokadu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Jun 5, 2012 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Ako je pitanje namenjeno meni evo odgovora: Motor je stigao sa blokadom iz Svajcarske (za neku njihovu kategoriju) a prilikom registracije u nasem SUP-u samo su prepisali podatke iz Svajcarske saobracajne. Blokada radi na taj nacin sto ispred karburatora usisi vazduha su smanjeni ubacivanjem caura. Kada se to izvadi iz usisa, motor dobija dovoljno vazduha da razvije punu snagu. Sa blokadom ne moze da vrti preko 6000 obrtaja. To je inace fabricki uradjeno i na usisima pise 24KW (ili 25 nisam sada 100% siguran). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...