Cunjalo 1 Napisano Maj 24, 2012 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav članovi, Želim da kupim neki "nov" enduro ili kros,ili "mlado godište" od prvog vlasnika,očuvan.Najviše bih dao nekih 1000 evra,a da motor bude od 50ccm ili eventualno 125ccm,u principu,zanima me i kako stvari stoje sa kinezima.Naj bitnije mi je da je motor kvalitetan i brz,odnosno da,kako vi kažete, bude osrednjeg kvaliteta ali da ne bude neka mrcina sto ide 50,nego nekih 60 i vise.Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 24, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ko da odgovor, ima od mene pivo. 16 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Maj 24, 2012 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Ko da odgovor, ima od mene pivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Maj 24, 2012 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Ko da odgovor, ima od mene pivo. Daj pivo! http://www.funbikes.co.uk/M2R_Racing_CRF50_KX110F_Carbon_Limited_Edition_Pit_Bike%28837%29.aspx I to Carbon Limited Edition ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cunjalo 1 Napisano Maj 24, 2012 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa dajte ljudi,nov sam na forumu vi mene ovde zajebavate...Hocu da kupim kineza do 1000e koji nije toliko spor a vi mi saljete tu neke igracke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano Maj 24, 2012 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan pa sinko postavio si tesko em komplikovano pitanje na to ni boris tadic ne moze da ti odgovori Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Maj 24, 2012 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Hej, Zmaje, nemoj odma` da se vredjas. Ono sam ja nesto sa Kepom u vezi piva. A inace, malo su ti konfuzne i nerealne zelje u odnosu na ponudu. Ima zaista mnoooogo modela u kros varijanti koje bi mogao da vozis van saobracaja, ali nijedan, a pogotovo "nov", nema za te novce. Nekog polovnog kineza u enduro varijanti mozda mozes i da nadjes do tvog limita, ali ti za njega treba "A" kategorija. Nadam se da sa tim koji sada imas ne ides u saobracaj. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Maj 24, 2012 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Ko da odgovor, ima od mene pivo. +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Maj 25, 2012 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Pa dajte ljudi,nov sam na forumu vi mene ovde zajebavate...Hocu da kupim kineza do 1000e koji nije toliko spor a vi mi saljete tu neke igracke. pre bih rekao da ti nas zajebavas.... hocu i ja novu ninju zx10r legalnu za 1500e, ako neko ima nek mi javi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Maj 25, 2012 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Mozda decko i nije toliko nerealan . Eto ja sam prodao prosle godine perfektan enduro motoric : Motohispania 50 ccm , 1999 god , ide preko 90 km/h , 6 brzina , Minareli masina (kao i na jamahi), tockovi 21 i 18 cola , shova pr. viljuska , oba diska (napred i nazad), vodeno hladjenje , sve to za 650 e ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vuk996 34 Napisano Maj 25, 2012 U prolazu, 48 postova Lokacija: Novi Beograd, Blok 45 Motocikl: Yamaha xt125x Prijavi odgovor kao problematičan Mozda decko i nije toliko nerealan . Eto ja sam prodao prosle godine perfektan enduro motoric : Motohispania 50 ccm , 1999 god , ide preko 90 km/h , 6 brzina , Minareli masina (kao i na jamahi), tockovi 21 i 18 cola , shova pr. viljuska , oba diska (napred i nazad), vodeno hladjenje , sve to za 650 e ! Al on nece '99god, nego nov za 1000e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markopn 1 Napisano Maj 25, 2012 U prolazu, 13 postova Lokacija: Paraćin Motocikl: Suzuki DR-Z 400 Prijavi odgovor kao problematičan . Dobar je ovaj klinac sa petlom!!! A i ja da dam komentar na temu: Drugaru, samo kinez ti je opcija. A moj savet je da uzmeš nekog starijeg japanca nego novog kineza... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<3kaisar 129 Napisano Maj 25, 2012 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Hajducica Motocikl: TOMOS kaisar 49ccm3.Jawa babetta 49ccm3 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.google.rs/imgres?im SuperMoto http://www.moto-berza.com/moto-katalog/qingqi-qm125gy---b-model-691/ Nov je 1300E Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cunjalo 1 Napisano Maj 25, 2012 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan http://www.google.rs/imgres?im SuperMoto http://www.moto-berz...---b-model-691/ Nov je 1300E Ovaj Qingki ne izgleda loše,a i nije skup.Ne,ne bih uzimao polovnog jer ćale neče da mi da da kupim polovnog,kaže to je sranje,mada je i u pravu,nikad ne znaš šta si kupio. Ali samo da se zna ne planiram neki off,možda,možda neki lagani,rekli su mi u prodavnici za jednog od 900e da ide 45-50 ali ne znam je li to sa blokadom,ne znam ni kW ni HP ali ima 50cc?Isto za moj skuter piše da ide 60 a ja sam ga na jako blagoj nizbrdici vozio 75-80,a na istoj uzbrdo 65. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<3kaisar 129 Napisano Maj 25, 2012 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Hajducica Motocikl: TOMOS kaisar 49ccm3.Jawa babetta 49ccm3 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.google.rs/imgres?im SuperMoto http://www.moto-berz...---b-model-691/ Nov je 1300E Ovaj Qingki ne izgleda loše,a i nije skup.Ne,ne bih uzimao polovnog jer ćale neče da mi da da kupim polovnog,kaže to je sranje,mada je i u pravu,nikad ne znaš šta si kupio. Ali samo da se zna ne planiram neki off,možda,možda neki lagani,rekli su mi u prodavnici za jednog od 900e da ide 45-50 ali ne znam je li to sa blokadom,ne znam ni kW ni HP ali ima 50cc?Isto za moj skuter piše da ide 60 a ja sam ga na jako blagoj nizbrdici vozio 75-80,a na istoj uzbrdo 65. Znaci Ja dobijam pivo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cunjalo 1 Napisano Maj 25, 2012 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan Niko mi nije odgovorio da li su tih 50km/h sa blokaom ili bez.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spaske 197 Napisano Maj 25, 2012 Prošao, 184 postova Lokacija: Kotor Varoš (Republika Srpska) Motocikl: Kawasaki Ninja 250R Prijavi odgovor kao problematičan http://www.google.rs/imgres?im SuperMoto http://www.moto-berz...---b-model-691/ Nov je 1300E Ovaj Qingki ne izgleda loše,a i nije skup.Ne,ne bih uzimao polovnog jer ćale neče da mi da da kupim polovnog,kaže to je sranje,mada je i u pravu,nikad ne znaš šta si kupio. Ali samo da se zna ne planiram neki off,možda,možda neki lagani,rekli su mi u prodavnici za jednog od 900e da ide 45-50 ali ne znam je li to sa blokadom,ne znam ni kW ni HP ali ima 50cc?Isto za moj skuter piše da ide 60 a ja sam ga na jako blagoj nizbrdici vozio 75-80,a na istoj uzbrdo 65. Tu bas i niste u pravu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cunjalo 1 Napisano Maj 26, 2012 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne moras da mi persiras.Pa zapravo bio sam prisutan mnogo puta kada je bilo "uvale" tako da sam u pravu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kicoo 73 Napisano Maj 26, 2012 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Чачак Motocikl: CBF600N ABS & Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Niko mi nije odgovorio da li su tih 50km/h sa blokaom ili bez.. ja cu da ti kazem to ti je sokocalo kao moje, sprint cross 50 4t ide 50 kmh max, ima 4 brzine i bez ikakvih blokada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vuk996 34 Napisano Maj 26, 2012 U prolazu, 48 postova Lokacija: Novi Beograd, Blok 45 Motocikl: Yamaha xt125x Prijavi odgovor kao problematičan Niko mi nije odgovorio da li su tih 50km/h sa blokaom ili bez.. ja cu da ti kazem to ti je sokocalo kao moje, sprint cross 50 4t ide 50 kmh max, ima 4 brzine i bez ikakvih blokada Ide to i preko 60, e sad koliko sat laze ne znam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cunjalo 1 Napisano Maj 26, 2012 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan Niko mi nije odgovorio da li su tih 50km/h sa blokaom ili bez.. ja cu da ti kazem to ti je sokocalo kao moje, sprint cross 50 4t ide 50 kmh max, ima 4 brzine i bez ikakvih blokada A kako te inače služi?I koliko traje od kad je nov,kvarovi i tako.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Maj 26, 2012 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa dajte ljudi,nov sam na forumu vi mene ovde zajebavate...Hocu da kupim kineza do 1000e koji nije toliko spor a vi mi saljete tu neke igracke. nov si na forumu, ne na planei nemo' vređaš ili kineza, ili npr. neka matora Honda MT50/80 to ti je kao nabudženi Tomos CTX , 50 kuba a ide skoro stotku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cunjalo 1 Napisano Maj 29, 2012 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma samo neka me sluzi i da ima 50cc,do 1000e kojid akupim,kakav je Sprint cross/Kinroad 50 gy ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Maj 30, 2012 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Dosta je pisano na forumu o ta dva motora, precesljaj malo kineski podforum. Ukratko, zaobisao bih oba spomenuta motora zbog loseg kvaliteta i iskustva vlasnika. Pre bih isao na neki Sprint pulser(Quingqi SM/Enduro) 125/200ccm, pa makar i po cenu polovnog ocuvanog(a svi su oni mladi motori). Dosta bolji motor bez znacajnih problema. Generalno nijedna 50-ica te nece usreciti,4t ce ti biti spora i troma, 2t brza ali skupa za voznju i odrzavanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kicoo 73 Napisano Maj 30, 2012 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Чачак Motocikl: CBF600N ABS & Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ide to i preko 60, e sad koliko sat laze ne znam Ne laze sat ni 1kmh, merio sam GPS-om... Iskustva nikakva, posle skoro 2000km obrijao zupcanike u menjacu i ne radi, posle jedne zime napolju zakovao Toliko od iskustva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...