carlos11 27 Napisano Maj 21, 2012 U prolazu, 75 postova Lokacija: bgd Motocikl: GSX 750 R K6 Prijavi odgovor kao problematičan kaciga je kao nova nosio sam je maksimum 10 puta i to uvek sa podkapom model je isti kao na ovom snimku velicina je M cena 160e a sve ostalo koga bude zanimalo neka pita ili jos bolje neka dodje i pogleda!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
carlos11 27 Napisano Maj 26, 2012 U prolazu, 75 postova Lokacija: bgd Motocikl: GSX 750 R K6 Prijavi odgovor kao problematičan kaciga je karbon,kevlar,fiber izuzetno lagana i udobna naravno uz kacigu ide njena orginal torbica i svi papiri evo i par slicica a da i cena nije fiksna Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
carlos11 27 Napisano Jun 2, 2012 U prolazu, 75 postova Lokacija: bgd Motocikl: GSX 750 R K6 Prijavi odgovor kao problematičan mozda je puno para ali pre par meseci sam je platio 200e cisto da znate sta kupujete evo spustam cenu na 140e jer putujem preko i nece me biti do oktobra putujem uutorak pa ako se neko odluci neka pozuri. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
carlos11 27 Napisano Jun 3, 2012 U prolazu, 75 postova Lokacija: bgd Motocikl: GSX 750 R K6 Prijavi odgovor kao problematičan ostao je jos samo jedan dan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...