vuk996 34 Napisano Maj 19, 2012 U prolazu, 48 postova Lokacija: Novi Beograd, Blok 45 Motocikl: Yamaha xt125x Prijavi odgovor kao problematičan Krenuh danas do drugara, vozim lagano iza nekog Kineza u Omegi, uska ulicica u bloku 70, vidim kamion se isparkirava 50m od mene i krecem polako da guram motor u nazad da bi kasnije kamion mogao da prodje. U trenutku kad sam ga odgurao jedno 10m, stajem, obe noge na zemlji, vidim Omegi ispred mene se pali rikverc svetlo. Sviram, amblendujem, covek nista, krecem da bezim u rikverc, medjutim stize me Omega i udara. Sledeci trenutak, se nalazim na zemlji. Ustajem polako, vidim covek gleda dal mu je pukao branik, ja ne mogu da verujem pitam ga pa gde si gledao kad si krenuo u rikverc kad mi on mrtav ladan kaze: "pa gledao sam levo, desno i nisam te video, da si bio u kolima video bi te". Ja u jos vecem soku. Dolaze neki ljudi, pomazu mi da podignem motor, vidim nista strasno samo pukao blatobran i malo izgreban retrovizor( i pukao stitknik na desnoj rukavici). I sad nastaje problem, covek nema nista para kod sebe, a ja nemam dozvolu( za 10 dana mi polaganje). Nista, nalazi Kinez 1000din, uzimam pare i razilazimo se. Od opreme na sebi sam imao kacigu, kornjacu, rukavice i pojas. E sad, pitanje je da li je bolje da sam sacekao i zvao policiju, ili ovih 1000din sto sam uzeo? Motor je 125ccm, a ja imam samo PSP(za 10 dana i A1)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 19, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan bio bi kriv u svvakom slucaju jer nemas odgovarajucu dozvolu,platio bi kaznu za voznju bez odgovarajuce dozvole... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4674 Napisano Maj 19, 2012 Nemanja Stojanović, 1492 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Da si sačekao policiju bio bi u mnogo većem problemu zbog dozvole. Mislim da ide neka slatka kazna i sigurno zabrana polaganja. Te štete na motoru nisu bitne osim ako ne planiraš da ga prodaješ. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vuk996 34 Napisano Maj 19, 2012 U prolazu, 48 postova Lokacija: Novi Beograd, Blok 45 Motocikl: Yamaha xt125x Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovorima, Znaci dobro sam prosao, kako sam mogao. E da nisam napomenuo da je motor bio ugasen na kill switch(bio mi prazan rezervoar pa dok se kamion isparkira da ne trosi gorivo), al je bio na kontaktu, jel bi to promenilo nesto (kao da sam bio parkiran). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanTT 114 Napisano Maj 19, 2012 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno si prosao. Moj savet ti je da se ne vozis dok ne polozis da ne bi usrao sezonu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan3595 438 Napisano Maj 19, 2012 Svrati po nekad, 360 postova Lokacija: Leskovac-Lausanne Motocikl: Kymco Zing 125, BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam i ja takav slucaj, samo sto meni je auto smrvio ceo prednji deo motora, covek isto izlazi vidi motor usao 20 cm u branik i pocinje da se dere i vice po mene sto sam se "stvorio niotkud" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turboluka 25 Napisano Maj 19, 2012 U prolazu, 71 postova Lokacija: Beograd, Dusanovac Motocikl: Kawasaki ZX 10R 2006 Prijavi odgovor kao problematičan To ti je nepisano pravilo, uvek pre nego li registrujes ili polozis, a oces malo da se provozas mora nesto da se desi... :| 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzony_1100 427 Napisano Maj 19, 2012 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 / Aprilia Sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Ma trebo si da cekas muriju ko ga *ebe. Imas svedoke da je on kriv i da ti nisi ni vozio motor,nego blejao na njemu i mastao o voznji kad polozis 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vuk996 34 Napisano Maj 19, 2012 U prolazu, 48 postova Lokacija: Novi Beograd, Blok 45 Motocikl: Yamaha xt125x Prijavi odgovor kao problematičan Sad tek vidim da je dobro ispalo kako je moglo, em sto mi je steta na motoru minimalna Jedno je sigurno, nema voznje dok ne dobijem kategoriju, hvala svima na savetima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rooster12 52 Napisano Maj 19, 2012 U prolazu, 64 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ660 Prijavi odgovor kao problematičan Sad ti je ogromna kazna za voznju bez dozvole 100000 din (nisam se zabrojao sa nulama) 9 meseci zabrane voznje i 14 bodova tako da ovo ti je super ispalo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 19, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro si prošao.. samo si trebao kinezu još para da uzmeš.. digneš galamu i odeš sa njim do banke, sefa-dušeka.. štao on zna dal ti imaš il nemaš.. kriv je i mora da plati.. jer ako zoveš muriju..platiće još više.. a da je bio uviđaj.. ti bi dobio odštetu za motor..ali i debelu kaznu sa zabranom polaganja.. p.s. kad sam bio klinac.. pisali su mi kaznu iako sam bio parkiran sa ugašenim motorom.. neregistrovan i bez kategorije.. sad si bogatiji za iskustvo..a kinez lakši za crvenu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turboluka 25 Napisano Maj 30, 2012 U prolazu, 71 postova Lokacija: Beograd, Dusanovac Motocikl: Kawasaki ZX 10R 2006 Prijavi odgovor kao problematičan E procitah juce u zakonu o saobracaju da se smatra da vozac vozi vozilo tek kada ga pomeri, odnosno, dok je vozilo u pokretu, za to sto si ti radio ne bi dobio kaznu pa cak i da ti je bio upalje motor, ko neveruje nek procita.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turboluka 25 Napisano Maj 30, 2012 U prolazu, 71 postova Lokacija: Beograd, Dusanovac Motocikl: Kawasaki ZX 10R 2006 Prijavi odgovor kao problematičan da li je zabranjeno sediti na vozacevom sedistu od kamiona dok je kamion nepokretan a nemas c polozeno?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8727 Napisano Maj 30, 2012 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan da li je zabranjeno sediti na vozacevom sedistu od kamiona dok je kamion nepokretan a nemas c polozeno?? onda je moj Maksim delikvent, stalno sedi za volanom i igra se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan3595 438 Napisano Maj 30, 2012 Svrati po nekad, 360 postova Lokacija: Leskovac-Lausanne Motocikl: Kymco Zing 125, BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Malo je glup taj zakon da ne smes da sedis za vozacko mesto ako nemas polozeno a vozilo miruje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...