DorćolAC 225 Napisano Maj 23, 2012 Svrati ponekad, 250 postova Lokacija: У души - Дорћол! (Београд) Motocikl: Peda TEK 250 Pro 2x Prijavi odgovor kao problematičan Lepa i uređena ova Švica, ali nekako mi malo naroda po ulicama i u baštama kafića. A postavljeni suncobrani! Znači: ''Čekamo vas!'' Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Maj 23, 2012 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Lepa i uređena ova Švica, ali nekako mi malo naroda po ulicama i u baštama kafića. A postavljeni suncobrani! Znači: ''Čekamo vas!'' slikano za vrjeme radnog vremena. rade ljudi - cudno zar ne? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cili m 18 Napisano Maj 23, 2012 U prolazu, 30 postova Lokacija: Svedska Malme Motocikl: HONDA CB500 Prijavi odgovor kao problematičan e ovo je vec u bregencu u austriji kod drugog brata obilazili malo grad i familiju tu sam se zadrzao par dana ..... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DorćolAC 225 Napisano Maj 23, 2012 Svrati ponekad, 250 postova Lokacija: У души - Дорћол! (Београд) Motocikl: Peda TEK 250 Pro 2x Prijavi odgovor kao problematičan Lepo motorče! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grom 01 15 Napisano Maj 23, 2012 U prolazu, 82 postova Lokacija: Trstenik Motocikl: cbr900rr-xl1000v varadero Prijavi odgovor kao problematičan Extraaaaa --- I am here: http://tapatalk.com/map.php?1ou0q4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cili m 18 Napisano Maj 23, 2012 U prolazu, 30 postova Lokacija: Svedska Malme Motocikl: HONDA CB500 Prijavi odgovor kao problematičan i konacno 19.05.2012 poranili oko 7sati krece se kuci burazer takodje vozi motor krenuo da me isprati do prvi planina. jutro je bilo predivno pravo uzivanje za voznju a pogotovo ova deonica koju sam ja vozio ,svaki kilometar svoja prica nije ni cudo sto je puno motora ali na zalost nijedan nisam sreo sa BG tablama... po planu uvece stizem u ljubljanu to jest domzale kod starog druga ivelikog bajkera koji mi je ugostio ko rodjeni brat ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cili m 18 Napisano Maj 23, 2012 U prolazu, 30 postova Lokacija: Svedska Malme Motocikl: HONDA CB500 Prijavi odgovor kao problematičan to jeste u svici je retko videti ljude po kaficima ljudi su totalno hladni ,dok u austriji je vec druga prica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2685 Napisano Maj 23, 2012 Drug član, 1225 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan E sad,posto si se odmorio hocemo slike suvozacice na tom lepom motorcetu.Bice lepsi u paru.Neka je sa srecom i da ga dugo vozis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cili m 18 Napisano Maj 23, 2012 U prolazu, 30 postova Lokacija: Svedska Malme Motocikl: HONDA CB500 Prijavi odgovor kao problematičan i samo jos nesto da dodam ja pre ovg puta nisam presao ni 50km u komadu ali volja i zelja je bila jaka. tako da ovi 1500km sa pauzom u sloveniji mi je bilo pravo uzivanje ni u jednom trenutku mi nije bilo zao st sam dovezao motor mada me brat ubedjivao da plati nekom da ga doveze na prikolici u srbiju .naravno nisam ni pomslio na tu varijantu.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano Maj 23, 2012 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Lepo brate moj, neka je sa srecom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cili m 18 Napisano Maj 23, 2012 U prolazu, 30 postova Lokacija: Svedska Malme Motocikl: HONDA CB500 Prijavi odgovor kao problematičan hvala deda dane bice i toga sad je trenutno motor na carini ocekujem za par dana da zavrsim papirologiju pa gas.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cili m 18 Napisano Maj 23, 2012 U prolazu, 30 postova Lokacija: Svedska Malme Motocikl: HONDA CB500 Prijavi odgovor kao problematičan hvala batice..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Maj 23, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor,u zdravlju ga vozio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 352 Napisano Maj 23, 2012 Drug član, 1081 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Pih ova Swica je bas neka prljava i neuredna zemlja.....cccc.. ))) Jbt kako je sve pod konac....savrseno!!!!! Svaka cast....lep motor...na super nacin prevezeni prvi kilometri sa njim... Sa srecom da ga vozis... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DorćolAC 225 Napisano Maj 23, 2012 Svrati ponekad, 250 postova Lokacija: У души - Дорћол! (Београд) Motocikl: Peda TEK 250 Pro 2x Prijavi odgovor kao problematičan Uz konstataciju ''Lepo motorče'' zaboravih da napišem: Puno, puno bezbednih kilometara sa njim ti želim. Uostalom Honda je Hondaaaaaaaa!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cili m 18 Napisano Maj 24, 2012 U prolazu, 30 postova Lokacija: Svedska Malme Motocikl: HONDA CB500 Prijavi odgovor kao problematičan evo jos malo fotografija... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cili m 18 Napisano Maj 24, 2012 U prolazu, 30 postova Lokacija: Svedska Malme Motocikl: HONDA CB500 Prijavi odgovor kao problematičan prethodno sam greskom ubacio par istih slika,evo jos, i jos da kazem da su sve ove kuce slikane u selu i skoro sve su tako sredjene ja sam samo neke ubacio cisto da se vidi kako je to tamo.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iggyboy 0 Napisano Maj 24, 2012 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan odlicne slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neno Tomcat 17 Napisano Jun 7, 2012 U prolazu, 6 postova Lokacija: Cacak and all over the world :) Motocikl: Kawasaki ZX10 unikat :) Prijavi odgovor kao problematičan Zasto da ne.... i ja sam to vec dva puta uradio iz Nemacke, samo na zxr750h2 i na fzr1000 3le....Malo me vise kostalo nego da sam ga na kamionu dovezao s'obzirom da sam shofer (mnogo vise), malo zamorno prevezti u cugu celike kilometre, ali isplati se )) I opet bih uradio isto ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cili m 18 Napisano Jun 8, 2012 U prolazu, 30 postova Lokacija: Svedska Malme Motocikl: HONDA CB500 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno nisam to radio da bi ustedeo pare. Nego da sebi ispunim neko zadovoljstvo.koje je bilo maksimalno......!!!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladimirTA 26 Napisano Jul 3, 2012 U prolazu, 69 postova Lokacija: Kovačica Motocikl: Honda Transalp 1997 crna Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast. Motor odlično izgleda a put je za peticu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bagzi_obr 184 Napisano Jul 3, 2012 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Naravno nisam to radio da bi ustedeo pare. Nego da sebi ispunim neko zadovoljstvo.koje je bilo maksimalno......!!!!! :takoje: :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrimil 19 Napisano Jul 3, 2012 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere, Vara 1000, XT660R, Strom 650, FZ6 S1 Prijavi odgovor kao problematičan Ali tattoo je pobedio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zivko 299 Napisano Jul 4, 2012 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan predeli su predivni, svaka cast za slike ,kao sa razglednica . ovo je san svakog od nas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...