Vuleta 847 Napisano Maj 16, 2012 Drug član, 877 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Moze ponude ovde i na pp, prednost Beograd... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 847 Napisano Maj 17, 2012 Drug član, 877 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan moze bez ploce... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 231 Napisano Maj 17, 2012 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan http://www.kupindo.com/Ostalo/10299860_koferi pogledaj ove ja imam jedan bocni i vrh je jer ima metalna ojacanja kojima se kaci na monokey sistem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 271 Napisano Maj 17, 2012 Zainteresovan, 729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Da sam znao da su ovoliko para, ne bih prodao iste takve za 6500din. Da sam bar pare dobio. Ovi koferi su ok. Dovoljno prostrani, a opet sasvim pristojih dimenzija. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 847 Napisano Maj 17, 2012 Drug član, 877 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan http://www.kupindo.c...10299860_koferi pogledaj ove ja imam jedan bocni i vrh je jer ima metalna ojacanja kojima se kaci na monokey sistem Zvao sam coveka, jos pre sedam dana... Kaze "planuli" za dan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 847 Napisano Maj 17, 2012 Drug član, 877 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Da sam znao da su ovoliko para, ne bih prodao iste takve za 6500din. Da sam bar pare dobio. Ovi koferi su ok. Dovoljno prostrani, a opet sasvim pristojih dimenzija. Gde sam ja bio kad si ih "poklanjao" za te pare Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 850 Napisano Maj 17, 2012 Zainteresovan, 560 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo bih i ja ako ima neko da proda, ali samo jedan. Jedan već imam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cunami 62 Napisano Maj 22, 2012 U prolazu, 41 postova Lokacija: Odzaci Motocikl: SUZUKI GSF 650 S Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo bih i ja ako ima neko da proda, ali samo jedan. Jedan već imam. Givi E 36 Monokey,ima kljuc i plocu!Cena 60 eura,bez ploce 40 eura! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 847 Napisano Maj 31, 2012 Drug član, 877 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Kupljeni kuferi juce, prezadovoljan! Hvala svima na preporukama i ponudama, ziveli! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...