zeljko_86 0 Napisano Maj 14, 2012 U prolazu, 0 postova Lokacija: Zdrelo Motocikl: yamaha r6 2002 Prijavi odgovor kao problematičan pozzz svima,ja sam Zeljko Pavlovic,iz Petrovca na Mlavi,imam 26 god,obozavam motore,posedujem r6 2002 god,obilazim skupove koji su mi blizi ... ali razlog sto sam se ovde registovao je moja potraga za drugim agregatom jer je moj prolupao (hilzne naprsle,radilica takodje ) tako ako neko zna gde ima i za koliko para,nek mi javi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Maj 14, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R1150GS, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao Željko.Nadam se da ćeš vrlo brzo naći rešenje za svoje probleme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dadinho 40 Napisano Maj 14, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500ie / Yamaha T-max / Yamaha MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Zeljko, dobrodosao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1261 Napisano Maj 14, 2012 BJB Maxi scooter club, 1683 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...