SpraytoNNN 26 Napisano Maj 14, 2012 U prolazu, 35 postova Lokacija: Brcko Distrikt Motocikl: Ducati Streetfighter S Evo-Tech Performance Prijavi odgovor kao problematičan Honda CBR250 (1996) - presla 9000 Kawasaki 250R (2008) - presla 36000 Brat mi je polozio pre par dana, rodjendan mu je uskoro pa ja,cale i stric kujemo neki rodjendanski pokloncic pa mozete li mi reci koja od ova dva da uzmem? Dobre / Lose strane itd... znate vec Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale125 680 Napisano Maj 14, 2012 Svrati ponekad, 363 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Varadero XL1000V '09 Prijavi odgovor kao problematičan Honda, zasto? Zato sto je to Honda, a i mladja je i manje presla. Da sam na vasem mestu, ne bih se dvoumio uopste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Thaedass 773 Napisano Maj 14, 2012 Xtreme, 391 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Vezano za Kawu: ZX2-R (iliti ZXR-250,redni 4 cilindra,~40ks) ili EX250 (iliti ZZR-250,paralelni tvin,~35ks)? Vezano za Hondu: CBR iz devedesetih sa ukrasenim godistem ili nova CBR-ka (model 2010/2011) sa (opet) ukrasenim godistem? Razlike su velike.. ZX2-R i CBR250R (R/RR) su rasne 4-cilindricne masine sa ~40ks i pripadaju samom vrhu klase od cetvrt litre ranih devedesetih. U poredjenju sa modelima koji su ih nasledili jedina mana im je raritet jer mogu samo da zamislim potragu za nekim rezervnim delom.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpraytoNNN 26 Napisano Maj 14, 2012 U prolazu, 35 postova Lokacija: Brcko Distrikt Motocikl: Ducati Streetfighter S Evo-Tech Performance Prijavi odgovor kao problematičan Izvinite me obrno sam godista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 268 Napisano Maj 14, 2012 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Ista cena? Koji motor je koje godiste? Sad je ispravljeno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpraytoNNN 26 Napisano Maj 14, 2012 U prolazu, 35 postova Lokacija: Brcko Distrikt Motocikl: Ducati Streetfighter S Evo-Tech Performance Prijavi odgovor kao problematičan da da sad je ispravljeno sve...kawi je 2008 a hondica je 96' ali nekako me vuce vise na hondu jel je vise presla i to sve, a i pouzdan mi je prodavac jer ga znam jos iz djetinjstva motor pa skoro ima sve originalne fabricke djelove znaci nije ga covek terao i przio nista mnogo. On je prvi vlasnik honde od 96..dok Kawdza opet je od jednog poznanika koji prodaje ali neznam vidio sam da ga mnogo drka ali cjene su na obje poprilicno niske... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Thaedass 773 Napisano Maj 14, 2012 Xtreme, 391 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan E sad vec mozemo da palamudimo '96. je Honda istancala poslednju seriju CBR250R (R varijanta,MC22) koja je ujedno i jedina ustrojena zbog zakonske regulative (40ks na radilici je i dalje odlicna cifra if you ask me). Za MC22 agregat neki se kunu da je gotovo neunistiv,a 9k kilometara je apsolutno nista - cak me brine toliko mala cifra jer ko zna kad je poslednji put paljen i/ili vozen. Delove za nju ko zna kako ces i gde nalaziti,a ako i uspes da nadjes nesto sto je zdravo za cenu nemas pravo da kukas Te poslednje serije bi morale da budu u bojama Hondine "trobojke" - u susprotnom motor je farban ili nije iz te serije (R/RR). Motor je cist sportak i kao takvog ga treba tretirati u voznji: agresivan na gasu,agresivan na kocenju. Po meni bas i nije za pocetnika i obicnu raju (ipak je ovo za posebnu grupu ljudi koji ga mogu sebi priustiti) Kawa je sa druge strane manji motor,znatno slabiji (~33ks jeste adekvatno,ali ni blizu nije isti dozivljaj isporuke rednog cetvorocilindrasa i paralelnog tvina),inferioran na kocenju,par kg tezi,moderniji,daleko jeftiniji i laksi za odrzavanje,nesto manji potrosac i na papiru sigurnija kupovina. Daleko adekvatniji za pocetnika od CBR-a Da sebi biram i da imam adekvatan budzet,ocuvan i zdrav primerak CBR-a na nisanu ne bih se dva puta dvoumio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpraytoNNN 26 Napisano Maj 15, 2012 U prolazu, 35 postova Lokacija: Brcko Distrikt Motocikl: Ducati Streetfighter S Evo-Tech Performance Prijavi odgovor kao problematičan CBR je covek vozio kad ima vremena posle posla i po gradu znaci sva ta kilometraza je predjena u gradu nigdje daleko nije isao mnogo,pa posto je vec stariji covjek prodaje, a motor je stvarno lep i da trobojka je Crvena/Plava i najvise Bijele ima na sebi.I lijepo je ocuvan svaki dio je fabricki ma i ja kontam oko Kawdze mada mi je inace brat opsjednut hondama pa neznam sad kakav je oko kawasakija msm da li je neki fan jer obozava inace honde a da nepricamo CBR verzije puna soba postera i slicno, msm to kako kazes o djelovima jest malo... ali motor je lijepo ocuvan palio sam ga par puta i vrlo dobro radi vozikao sam se malo po ulici i strava je e sad jos razmisljam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Maj 15, 2012 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ako ti brata vec srce vuce Hondama, onda je svaka dalja prica bespredmetna... Kupujte CBR-ku ! PS: zamisli da ti brat sazna da ste mogli da mu kupite umesto Kawe Hondicu koju obozava... :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Thaedass 773 Napisano Maj 15, 2012 Xtreme, 391 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ok,ako kazes da je Honda ocuvana i vredna kupovine,nemas brige oko rezervnih delova (manje vise genericki delovi nego nesto sto je radjeno samo za nju) i prihvatljiva ti/vam je po ceni nema dalje. U ovom poredjenju sa CBR-kom Kawa je alternativa iako nije los motor. Razmisli jos jednom sa ove tehnicke strane E sad dolazi ona psiholoska strana tj da li i je brat dovoljno zreo za ozbiljniji motor. Za bilo kakve dodatne infomacije overi ovaj forum. Tu ces naci sve sto moze da te zanima oko CBR-ke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Maj 15, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Glas za Hondu!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 268 Napisano Maj 15, 2012 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Kupi ti kawu, a meni daj kontakt tog cike za Hondu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
con3VA 33 Napisano Maj 15, 2012 U prolazu, 45 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: DUKE 690 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi Kawu mladja je a i lepsa po meni sad jeste honda je honda al ipak je 12 godina razlika bolje uzmes bratu mladji motor da se vozi ko covek sipa i nemisli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mzetz250 1 Napisano Maj 24, 2012 U prolazu, 45 postova Motocikl: MZ ETZ250 Prijavi odgovor kao problematičan Honda! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...