GS 249 Napisano Maj 4, 2012 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Po garazi imam dosta dijelova koji mi nisu potrebni a koje mozda neko trazi: Karburatori ,CDI ,anlaser ,alternator ,zadnja felna (5,5)za ZXR 750 H1,H2 i airbox za ZXR 750 ,1993/95 Karburator ,CDI ,plastike ,sjediste ,far ,stop ,prtljaznik ,inst. tabla i jos dosta toga za KLR 600. Far ,vizir ,vecina plastika ,upravljac za gsx 750 f ,stariji model. Komplet struja za Dr125s. CDI za dr 650. Za AT imam tri kao nova original zmigavca i srce prednje felne bez diskova. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran032 58 Napisano Maj 6, 2012 Svrati ponekad, 420 postova Lokacija: Beograd - Cacak Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju Prijavi odgovor kao problematičan koliko cenis zmigavce za AT? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Maj 7, 2012 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan koliko cenis zmigavce za AT? 10e kom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Maj 7, 2012 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Koje plastike imas za KLR-a? Moze li neke slike? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Maj 7, 2012 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Koje plastike imas za KLR-a? Moze li neke slike? U pitanju je KLR 600 ,imam sve osim rezervoara ,ako trazis za svoj motor nista ti ne odgovara...ako treba slikacu sutra. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Maj 7, 2012 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Koje plastike imas za KLR-a? Moze li neke slike? U pitanju je KLR 600 ,imam sve osim rezervoara ,ako trazis za svoj motor nista ti ne odgovara...ako treba slikacu sutra. Zanimale su me samo bocne plastike, sa donjih strana sedista, mozda bih i nekako mogao da ih uklopim. I zanima me ima li rep, gde se kaci tablica? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran032 58 Napisano Maj 7, 2012 Svrati ponekad, 420 postova Lokacija: Beograd - Cacak Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju Prijavi odgovor kao problematičan koliko cenis zmigavce za AT? 10e kom. nadam se da su gume nosaca migavaca u dobrom stanju posto su one stradale na mojim migavcima... a kako bih mogao ja da dodjem do njih obzirom da sam ja iz cacka a ti iz bosne? meni su potrebna prednja dva migavca... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Maj 8, 2012 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Koje plastike imas za KLR-a? Moze li neke slike? U pitanju je KLR 600 ,imam sve osim rezervoara ,ako trazis za svoj motor nista ti ne odgovara...ako treba slikacu sutra. Zanimale su me samo bocne plastike, sa donjih strana sedista, mozda bih i nekako mogao da ih uklopim. I zanima me ima li rep, gde se kaci tablica? To su stare plastike ,nebi se sigurno uklopile na tvoj motor ,iste su kao na slici samo ja nemam onaj dio ispod blatobrana gdje ide plastika. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Maj 8, 2012 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan koliko cenis zmigavce za AT? 10e kom. nadam se da su gume nosaca migavaca u dobrom stanju posto su one stradale na mojim migavcima... a kako bih mogao ja da dodjem do njih obzirom da sam ja iz cacka a ti iz bosne? meni su potrebna prednja dva migavca... Imam tri migavca u odlicnom stanju ,kao novi ,iste su duzine i nisam siguran jesu li prednji ili zadnji ,mogu ti poslati brzom postom (prijatelj bi u petak odnjeo u RS i poslao na tvoju adresu) ako si zainteresovan dacu ti sva tri za 25e da mi ne ostaje jedan! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran032 58 Napisano Maj 8, 2012 Svrati ponekad, 420 postova Lokacija: Beograd - Cacak Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju Prijavi odgovor kao problematičan ok, smatraj da smo se dogovorili. kupljeno, poslao sam ti pm sa podatcima za slanje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...