facho 0 Napisano Maj 2, 2012 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan ovako prijatelj je u dilemi ima 195cm 110KG skoro je kao ja ja sam neki dan trazio savjet u vezi fz6n... on bi radije neki motor od 125ccm? neka yamahica ili aprilija? da li je previse krupan za tu klasu? koji motor visinom da mu odgovara?? da i sta mislite o proizvodjacu cagiva i opcenito o modelu raptor sport 125 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola92 32 Napisano Maj 2, 2012 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Kle Prijavi odgovor kao problematičan Njemu sa tom visinom i tezinom odgovaraju samo enduro motori jer na ostalim motorima ce izgledati smesno.A neki 125 enduro motor (Yamaha tdr 125, Honda varadero 125...) ali mislim da je bolje potraziti nesto vece Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Maj 2, 2012 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Na toj cagivi ce da izgleda ko da mu viri motor iz dupeta. Nek cilja nesto vece, a ako misli ikada da vozi suvozaca morao bi da uzme i nesto jace, jer ce 125 da se muci i kad je sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
facho 0 Napisano Maj 2, 2012 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan aha koji motor uzeti za nekog visokog sportski ili naked od 125 do 250 500ccm max? da li odgovara r125 ili aprilia rs 125 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...