radja 8 Napisano Jun 5, 2009 U prolazu, 54 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Moj Suzuki: http://img48771.pictiger.com/images/18183744/ i sa drugarima: http://img48771.pictiger.com/images/18183745/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Jun 5, 2009 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan ...najlepsi GSXR koji sam video... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gane bg 7 Napisano Jun 5, 2009 U prolazu, 49 postova Lokacija: beograd Motocikl: ZZR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan baš je dobar!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banditkg 48 Napisano Jun 6, 2009 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: FAZER 1000 ZAUVEK... Prijavi odgovor kao problematičan fazer 1000 ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Jun 6, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Sad menjaj nik u Frizerkg! ;D Bas,bas,lep motor,da te sluzi dok ti ne dosadi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
serbduck 15 Napisano Jun 7, 2009 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Honda VTR 1000 Fire Storm - Crvenkapica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Jun 8, 2009 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan ...bas mi juce cRw objasnjava kako u stvari ide ovaj VTR V2... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
serbduck 15 Napisano Jun 10, 2009 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ide ko lud...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgArD 0 Napisano Jun 14, 2009 U prolazu, 70 postova Lokacija: Kotor Motocikl: 2006 DL650 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgArD 0 Napisano Jun 14, 2009 U prolazu, 70 postova Lokacija: Kotor Motocikl: 2006 DL650 ABS Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgArD 0 Napisano Jun 14, 2009 U prolazu, 70 postova Lokacija: Kotor Motocikl: 2006 DL650 ABS Prijavi odgovor kao problematičan .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgArD 0 Napisano Jun 14, 2009 U prolazu, 70 postova Lokacija: Kotor Motocikl: 2006 DL650 ABS Prijavi odgovor kao problematičan ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAPETAN KOCA 30 Napisano Jun 19, 2009 Svrati ponekad, 137 postova Lokacija: smederevo Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav jedan od mojih ljubimaca (zamalo da me napusti) . [imghttp://cdn.bjbikers.com/images/imported/DQ/2sK35_april2009018.jpg][/img] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Jun 19, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav jedan od mojih ljubimaca (zamalo da me napusti) . [imghttp://cdn.bjbikers.com/images/imported/qK/lPuQn_april2009018.jpg][/img] Ovaj lepotan zasluzuje da se postavi ponovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yubilly 43 Napisano Jun 19, 2009 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: Honda CB600F Hornet PC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav jedan od mojih ljubimaca (zamalo da me napusti) . [imghttp://cdn.bjbikers.com/images/imported/p5/K8r9d_april2009018.jpg][/img] Ovaj lepotan zasluzuje da se postavi ponovo Ukusi su razliciti i o njima ne vredi raspravljati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Jun 20, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav jedan od mojih ljubimaca (zamalo da me napusti) . [imghttp://cdn.bjbikers.com/images/imported/Jp/mSp6j_april2009018.jpg][/img] Ovaj lepotan zasluzuje da se postavi ponovo Ukusi su razliciti i o njima ne vredi raspravljati A ko raspravlja ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
barezi 106 Napisano Jun 21, 2009 U prolazu, 53 postova Lokacija: Turija Motocikl: Kawasaki Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Sa puta za Kikindu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAPETAN KOCA 30 Napisano Jun 22, 2009 Svrati ponekad, 137 postova Lokacija: smederevo Prijavi odgovor kao problematičan O ukusima netreba raspravljati narocito ovaj forum nije mesto za to,ko ne misli tako neka nadje sebi novu zabavu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Jun 22, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Moj hibrid ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5473 Napisano Jun 23, 2009 Ne silazi, 4888 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoTransalp 405 Napisano Jun 24, 2009 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Bački Petrovac Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Moj transalp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shanjika 2 Napisano Jun 24, 2009 U prolazu, 58 postova Lokacija: Temerin - Segedin Prijavi odgovor kao problematičan Moja Honda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Jun 25, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moja Honda. Dobra ova CB400. ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shanjika 2 Napisano Jun 25, 2009 U prolazu, 58 postova Lokacija: Temerin - Segedin Prijavi odgovor kao problematičan Moja Honda. Dobra ova CB400. ??? Jeste. Dobra je. Izuzetno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banditkg 48 Napisano Jun 25, 2009 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: FAZER 1000 ZAUVEK... Prijavi odgovor kao problematičan moja bebica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...