Laki_90 620 Napisano Septembar 3, 2012 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Meni danas izlete jedna pticurina, ne znam dal je fazan ili prepelica ne razlikujem ih bas najbolje Srecom bilo uzbrdo ja sa skuterom, jedva sam zakocio Direkt u oko hteo da me nabode E jbg ga bas....odrastao muzijak fazana ima oko 1-1,2 kg a prpelica odrasla oko 50-100 grama...slika Muzijak desno i zenka levo..... a evo i prepelica... Nema vidne razlike izmedju muzijaka i zenke..... P.S. sezona lova na fazana iz prirode je 01.10.-31.01. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Septembar 3, 2012 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Krprolici! Ja udarim goluba pri 80kmph, ali sam ga video te sam malo spustio glavu i udario ga (chelom kacige) mrzelo me da stajem da vidim gde i sta radi ali video sam da je otisao uvis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...