SLRS 98 Napisano April 27, 2012 Gazda Slavko, 208 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Aprilia RS 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Da li mi mozete reci nesto o ovom ulju? Kupio sam ga u ovlascenom servisu,imam Apriliu RS 125 2003 god. Da li to ulje odgovara za moj motor? Koristio sam Motul 2t duble ester 800 racing,ali mi je skupo to ulje. Litra ovog Agipa Iride je 1150 din. Da li je to ulje kvalitetno i jel moze u moj motor? Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca96 39 Napisano April 27, 2012 U prolazu, 55 postova Lokacija: Trstenik Motocikl: Suzuki TS 125 R Prijavi odgovor kao problematičan Ja koristim Agip Cross 2t, a ima takodje i Speed 2t. Ono je 750 din. To je verovatno preteča ovog "Iride 2t"... Tako da ovo može da bude samo bolje. A čini mi se i da Aprilija preporučuje Agipovo ulje, tako da nemaš brige.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko82 6 Napisano April 27, 2012 U prolazu, 6 postova Lokacija: Nova Varos Prijavi odgovor kao problematičan sipaj slobodno ulje je extra 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SLRS 98 Napisano April 27, 2012 Gazda Slavko, 208 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Aprilia RS 125 Prijavi odgovor kao problematičan Da pise mi u knjizici da preporucuju Agip ili IP ulje Hvala vam! Napokon da mi odgovara cena ulja, a full sintetika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca96 39 Napisano April 27, 2012 U prolazu, 55 postova Lokacija: Trstenik Motocikl: Suzuki TS 125 R Prijavi odgovor kao problematičan Ma samo neka je puna sintetina. Ja sam prilično zadovoljan Agipom, a i cena je pristupačnija u odnosu na konkurenciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...