turboluka 25 Napisano April 26, 2012 U prolazu, 71 postova Lokacija: Beograd, Dusanovac Motocikl: Kawasaki ZX 10R 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Iliti fudaster, ili fuzaster, nikad mi nije bilo jasno Dakle, kupujem prednji levi fudaster za kawasaki ninju10 2006. Cini mi se da pase sa svih ninja (i od zx6r) od 2003pa na gore, ali nisam siguran,moj je okrnjen, pa me nervira ukoliko neko ima bilo kakav info, cenio bih. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano April 27, 2012 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja mogu da nabavim novi fuzaster kao i bilo koji nov kavasakijev fabricki deo,kao i razne druge zamenske od motula,ngk,hi-flo,reginu i jt pa do raznih drugih potrosnih delova,u utorak ti javljam cenu novog originalnog fuzastera,a ostao mi je jedan komplet za tvoj motor -lanac REGINA,zlatni z ring,i JT lancanici za 155 eura ,ako te nesto zanima zovi me na 0641352299 sasa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...