dieselman 45 Napisano April 24, 2012 BJB Maxi scooter club, 134 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Aprilia Atlantic 200 Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi pomoc.Ne radi mi zadnja kocnica na skuteru.Doduse ja sam ga i uzeo sa neispravnom zadnjom kocnicom,ali sam samo na brzinu nesto zbudzio da prodjem tehnicki pa tako i ostade.U pitanju su gumice na glavnom kocionom-leva rucica,Grimeca kocnice.Zna li neko da li ima negde gumica za isti ili cela rucica na prodaju?Bio bih zahvalan za bilo kakvu korisnu info.POzz! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano Maj 8, 2012 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan Skini originalne pa kontaktiraj Sigurnost iz Zrenjanina, http://www.privredniportal.com/Korisnici2.aspx?idKorisnika=131&grad=1&jez=1 oni rade kočione gumice za veliki broj kočionih cilindara i ručica 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dieselman 45 Napisano Maj 11, 2012 BJB Maxi scooter club, 134 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Aprilia Atlantic 200 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za info ,napravio sam ih.Zvao sam ih jos u martu kad sam kupio skuter,ali se javila neka gospodja sa nebuloznom pricom da oni to ne rade,pa da skinem i donesem klip pa ako ima nesto slicno ..itd....sad nedavno pozovem i javi se covek koji zna sta radi,pita za tacno koji tip Grimeca kocnica mi treba i poslase mi gumice.Montirane su i rade OK. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...