rusic 261 Napisano April 21, 2012 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan Poshto u motobox-u nema ovo shto mi treba sad vec polako razmishljam shta dalje... ebay ima samo far koji trazhim ali ne i blatobran... i josh neke stvari... ima li josh neko ko uvozi ove plastike? evo par slika shta trazhim: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanTT 114 Napisano April 21, 2012 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravio racetech? Ima moto Juric... Ja uzeo blatobran i stitnike vila, sve korektno i na nivou, kao i cena. Mislim da ima i supermoto i enduro blatobrane,raznih boja... Far kao moj imas na moto berzi...Stitnici za ruke oko 25e u Kraljevu(mogu da ti nabavim kod mog majstora) Evo i slika: Toliko od mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano April 21, 2012 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Imam ovo ako odgovara.Info na pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goranm016 0 Napisano April 21, 2012 U prolazu, 2 postova Lokacija: Vucje Motocikl: Cagiva T 500 e Prijavi odgovor kao problematičan nesto slicno imas u moto bike kac katalogu vidi kod njih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...