con3VA 33 Napisano April 18, 2012 U prolazu, 45 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: DUKE 690 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Kupi tu apriliju rs 125 i vozi ko covek a ne nesto sto ces shvatiti da si dao za popravku vise nego sto bi izgubio na apriliji za 2 godine pa ti vidi ovako ces se voziti ko covek 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
A.Gal 6 Napisano April 18, 2012 U prolazu, 71 postova Prijavi odgovor kao problematičan A oni kinezi mi se cuju kao babin mixer iz 19veka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1184 Napisano April 18, 2012 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Lepo ja reko u onoj temi Ustedeces ti tih 2000 evrica posto ces napuniti 18 do se odlucis. A tek tada necec znati sta da kupis . Pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano April 18, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan A oni kinezi mi se cuju kao babin mixer iz 19veka... Meni njihov zvuk takođe nije primamljiv,ali moraš priznati da su svoje proizvode raširili po celom svetu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kicoo 73 Napisano April 18, 2012 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Чачак Motocikl: CBF600N ABS & Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo ja reko u onoj temi Ustedeces ti tih 2000 evrica posto ces napuniti 18 do se odlucis. A tek tada necec znati sta da kupis . Pozdrav a to mu je i najpametnije onda mozes da kupis i r1 2009 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...