zlocesti 10 Napisano April 14, 2012 U prolazu, 22 postova Prijavi odgovor kao problematičan treba mi za automatica .. bil kog promera samo da radi i naravno da bude sto jeftiniji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano April 14, 2012 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da se ozderes od alcohola veceras pa sutra u 7 zapucaj na stari buvljak i pronacices ga sigurno!!! Pozdrav druze stari!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlocesti 10 Napisano April 14, 2012 U prolazu, 22 postova Prijavi odgovor kao problematičan ma nije a menene .. a ne pijem nista ec mesecinma:).. nego se bojim da ce loshe vreme biti samim tim i da nece biti ljudi a i uskrs je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlocesti 10 Napisano April 15, 2012 U prolazu, 22 postova Prijavi odgovor kao problematičan jutros 10 ljudi na buvljaku .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano April 15, 2012 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan " DELAROTO " - Nikad nisam cuo za tu firmu! Mozda si mislio na italijanski "Dellorto " ? Ja na automatiku imam Dellorto . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano April 16, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan treba mi za automatica .. bil kog promera samo da radi i naravno da bude sto jeftiniji ajoooooooo alal ti....alaj su ti slichice mmmmm nego sto se karba tice,samo nemoj uzimati imitaciju delorta,inace je kinesko,nevalja nista,polovan uzmi delorto i peglaj,samo gledaj da su rupice one 3 ciste da nisu zagusene,mada se to moze ocistiti da znas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlocesti 10 Napisano April 16, 2012 U prolazu, 22 postova Prijavi odgovor kao problematičan " DELAROTO " - Nikad nisam cuo za tu firmu! Mozda si mislio na italijanski "Dellorto " ? Ja na automatiku imam Dellorto . da druze . sta cers kada nisam isao u skolu .. hvala na ispravci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlocesti 10 Napisano April 16, 2012 U prolazu, 22 postova Prijavi odgovor kao problematičan treba mi za automatica .. bil kog promera samo da radi i naravno da bude sto jeftiniji ajoooooooo alal ti....alaj su ti slichice mmmmm nego sto se karba tice,samo nemoj uzimati imitaciju delorta,inace je kinesko,nevalja nista,polovan uzmi delorto i peglaj,samo gledaj da su rupice one 3 ciste da nisu zagusene,mada se to moze ocistiti da znas nije za mene .. treba da zavrsim neku konbinaciju a lik zapao hoce karb .. tako da me boli uvce kakav je samo da je kompletan i da me sto manje kosta .. a ja sam sebe obezbedio sa tnt 21 ili je 19 .. hmm skroz sam zaboravio .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...