Begginer 0 Napisano April 12, 2012 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Danas slucajno prolazio sa autom kad sam vidio ovo cudo.Na prvi pogled neki japanac 250 cc 100% ali na blizu inspekciju Keeeway.Nigdje nisam nasao nikakav review ili test na netu pa me interesuje jel barem neko vozio ovo cudo? http://www.keewaymotor.com/motor_rkv.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Begginer 0 Napisano April 12, 2012 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Niko nista nezz da kaze?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano April 13, 2012 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Сви смо још без текста. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kicoo 73 Napisano April 13, 2012 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Чачак Motocikl: CBF600N ABS & Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Begginer 0 Napisano April 13, 2012 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan bas konstruktivno.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano April 13, 2012 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Ево да будем конструктиван: обично обратим посебну пажњу на све, на први поглед, неидентификоване двоточкаше, а поменути код нас нисам видео, нити сам чуо да се на форуму прича о њему. Дакле, рекао бих да ни екипа одавде нема никаквих искуства, а нити им је тај модел "на радару". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Begginer 0 Napisano April 13, 2012 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ULT 3 Napisano April 15, 2012 U prolazu, 45 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha DT 80 Keeway speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan SKROZ SLICAN SPEEDU! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zvonkasta 369 Napisano April 24, 2012 Bajkerka u pokusaju :D, 102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: vrlo ozbiljan crveno-beli zvrk Prijavi odgovor kao problematičan Upravo gledam na njihovom sajtu kako izgleda i svidja mi se jako! Mnogo je lepsi nego Speed. Bas bih volela da se pokaze dobro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Begginer 0 Napisano April 25, 2012 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda jos bolje uzivo.Samo me brine kvaliteta.Ali bolja i sve ostalo su punoo bolji neko Speed kojeg sam gledao bas pored.Meni se cini kao idealan za grad itd.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...