Kiro 153 Napisano April 8, 2012 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem svoju kacigu. Stara je malo više od 2 godine. U perfektnom je stanju, nigde na sebi nema ni jednu jedinu peckicu. Na doboš ide isključivo zato što sam kupio novu kacigu i ova mi je sada višak. Suomy Defender je odlična sportska kaciga, jedna od naklakših u klasi ( 1350 grama). Školjka je od kompozitnih materijala, ima D-ring kopčanje (teško da bih ikad više kupio kacigu koja ga nema) i dobar antifog vizir za koji se ne sećam da je ikada zamaglio, uz adekvatno održavanje. Jako udobna i antialergijska unutrašnjost. Na zadnjoj strani kacige se nalazi spojler koji dosta doprinosi dobroj aerodinamici. Kaciga je u Fantazyland grafici, retko se vidja i meni je jako lepa. Cena (specijalna za BJBikerse) je 80e. Nova kaciga košta oko 200e. Lokalnim dušebrižnicima poručujem da sam je dobio na poklon i da ću ovom prodajom ostvariti čistu fininsijsku dobit u iznosu cene po kojoj kaciga bude prodata. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano April 8, 2012 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga je rezervisana do utorka. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano April 10, 2012 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga je prodata. Mogu bukagije. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...