Peki 1214 Napisano Mart 9, 2006 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan U èemu je caka/razlika izmeðu ova dva motora, kad je VTR teži, ima manje konja a opet je skuplji od 1000rr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1671 Napisano Mart 9, 2006 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan VTR ima HRC delove, a 1000RR nema... Ima necega u tome Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Never 2 Napisano Mart 9, 2006 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Atina Prijavi odgovor kao problematičan Jedan je trkac, drugi je trkalica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Mart 9, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Uf, pazi, ukratko bi to izgledalo ovako VTR je motor koji je do prije par godina bio Superbike top model. Sada to vise nije, ali ga i dalje prave sa istim tim tehnologijama. Sto znaci da i dalje osigurava vrhunske vozne osobine na stazi uz upotrebljivost na putu. Osim toga on ima agregat sa V2 rasporedom koji zadnjih nekoliko godina nije doradjivan jer je provjeren i dokazan, a posto vise nama ambicija za Superbike nije mu ni potrebno dodatno konja. Skup je zbog komponenti koje se ugradjuju u njega i naravno zato sto je ziva legenda Superbike-a. To je motor koji treba da parira Ducati-ju i Apriliji (procitati tekst na BJBikers.com), dakle on je prije svega ekskluzivan pa onda sve ostalo. Oko detalja za koriscenje obratiti se Pablu :mrgreen: CBR1000RR je Hondin top model ali se u standardnoj opremi ne dobijaju bas sve ekskluzivne komponente kao kod VTR-a SP2. Jeste on i brzi i jaci i bolji i svasta nesto ali nije toliko ekskluzivan. Po meni mislim da je to ono zbog cega ne moze da digne cijenu. I zaboravih ono sto vec svi znamo, CBR1000RR ima masinu sa redno postavljenim cilindrima. Ako sam se dje zajebao ili nesto nijesam rekao ispravite me molim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Mart 9, 2006 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Ako se ne varam Edwards je uzeo titulu u SBK sa vtr-om ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1671 Napisano Mart 9, 2006 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Ako se ne varam Edwards je uzeo titulu u SBK sa vtr-om ? Jeste i to 2 puta, cini mi se... Cale ce to sigurno znati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Mart 9, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Jednostavno motori nemaju nikakve slicnosti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Mart 9, 2006 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste Edwards je dva puta bio sampion u SBK sa RC-51, ono sto je zanimljivo je da on nije bio uzastopno sampion jer ga je posle prve titule Ducati sa Baylisom pobedio. Takodje je njegova zadnja sezona u SBK i obelezila njegovu karijeru kada je uspeo da dostigne Baylisa nakon katastrofalnog pocetka sezone i minusa od 58 bodova i da ga u mozda najuzbudljivijoj trci svih vremena i prestigne i otme mu tutulu. Ko je gledao tu trku 2002 kada je Colin pobedio i osvojio titulu sa jednim bodom prednosti zna o cemu pricam, mislim da je samo u zadnjem krugu bilo desetak promena na celu trke, za infarkt. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Mart 10, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Mozda mislis na ovu trku: http://media.putfile.com/imola Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Mart 10, 2006 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda mislis na ovu trku: http://media.putfile.com/imola Koliki je taj fajl? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1671 Napisano Mart 10, 2006 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Nego, jos jedna stvar mi pada na pamet kad je u pitanju razlika izmedju agregata tih motora... VTR nema lanac u masini i sve pici preko zupcanika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Mart 10, 2006 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Nego' date=' jos jedna stvar mi pada na pamet kad je u pitanju razlika izmedju agregata tih motora... VTR nema lanac u masini i sve pici preko zupcanika [/quote'] Pretpostavljam da si otvarao svoju mašinu da bi se uverio u istinitost svoje tvrdnje pre nego što si poslao ovu poruku :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1671 Napisano Mart 10, 2006 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Pretpostavljam da si otvarao svoju mašinu da bi se uverio u istinitost svoje tvrdnje pre nego što si poslao ovu poruku :wink: Nisam, verujem ja fabrici kad tako kaze Mada znam neke koji su to radili... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Mart 10, 2006 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Pretpostavljam da si otvarao svoju mašinu da bi se uverio u istinitost svoje tvrdnje pre nego što si poslao ovu poruku :wink: Nisam' date=' verujem ja fabrici kad tako kaze Mada znam neke koji su to radili...[/quote'] Videh ti fotke motora opasno izgledaju ali prilièno "èudna" kombinacija za jednog vlasnika, ultra sportski bajk i klasika kao što je bmw Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1671 Napisano Mart 10, 2006 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Videh ti fotke motora opasno izgledaju ali prilièno "èudna" kombinacija za jednog vlasnika' date=' ultra sportski bajk i klasika kao što je bmw[/quote'] Cudna? Ja bih rek'o prava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Mart 10, 2006 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Videh ti fotke motora opasno izgledaju ali prilièno "èudna" kombinacija za jednog vlasnika' date=' ultra sportski bajk i klasika kao što je bmw[/quote'] Cudna? Ja bih rek'o prava U pravu si, ljudi imaju troja kola(grad, putovanje...), pa što ne i više motora. Èoveka ubije u pojam ova beda na sve strane pa mu je i jedan dosta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...