Bishke 263 Napisano April 4, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju gladijator marke Shark,odlicno ocuvan,nigde nema tragova grebanja,padova ili slicno.Velicina XL mada ja sam L i taman mi je.Podesavanja na ramenima,laktovima i struku tj pojasu.Kornjaca se skida cena 30 eur Kontakt 064/274-1275 ili na PM Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4536 Napisano April 4, 2012 Nemanja Stojanović, 1475 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan dibs. kada može da se pogleda i gde? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano April 4, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Za sada ga je rezervisao jedan clan,a ja se nalazim u Beogradu i moze da se pogleda na Vozdovcu,ako on odustane od kupovine Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4536 Napisano April 4, 2012 Nemanja Stojanović, 1475 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Okej, ako odustane, ja sam sledeći u redu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano April 12, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Gladijator je prodat,moze katanac Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...