becir 0 Napisano April 4, 2012 U prolazu, 9 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Yamaha Thundrace Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko gde mogu da kupim hladnjak za Yamahu thunderace 1000R? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nano 24 Napisano April 5, 2012 U prolazu, 43 postova Motocikl: Yamaha YZF 750R Prijavi odgovor kao problematičan imam ja od yzf750 trebalo bi da pase, sa dva ventilatora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano April 5, 2012 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Jel pase od R1? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
becir 0 Napisano April 5, 2012 U prolazu, 9 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Yamaha Thundrace Prijavi odgovor kao problematičan nano, jel polukruzan, koje je god? daji mi broj tel? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano April 5, 2012 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan imam ja od r6 99 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...