zoki-pan 2 Napisano Octobar 19, 2007 U prolazu, 56 postova Lokacija: Skopje-Makedonija Prijavi odgovor kao problematičan -Jeste da je Tose voleo Ljilju,al je ona bre brate prekardasila sa obavezama, -Niko nju ne krivi zbog nesrece,nego sto nije dala detetu malo odmora - A sto se tice vozaca: Gole je bio najbolji Tosetov drug,Jadnik od nesrece navamo ne komunicira sa nikim, i prognoze su da ce se ubiti kad se malo sazeme. Pa ljudi-Bajkeri..... nemojmo mi pricati o sporoj voznji i pameti u voznji kad svi znamo ponekad da otkacimo. Ja sa svoih 45 pa znam da poludim i odem do 220km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GHOST RIDER 0 Napisano Octobar 19, 2007 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan drugari,besmisleno je sad raspravljati o tome sta se dogodilo.desilo se,i sad je kasno za bilo kakvu raspravu...kriv-nije kriv... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Octobar 19, 2007 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sad je besmisleno raspravljati o tome ko je kriv, posto Tosheta vishe nema, ali ja ipak moram da kazem sledece: 1. Profesionalni vozach je morao da ima mnogo vishe godina i zivotnog i vozackog iskustva. Toshe je izabrao prijatelja bez mnogo iskustva, a ne profesionalca. 2. Nije trebao da vozi ako je osecao da je umoran i pospan , pogotovo ne 200 km na sat. Da je postovao ogranicenje brzine od 120 km, mozda bi sve bilo drugacije. Mozda ,mozda,mozda.... 3, Ni jedan air-bag se nije otvorio u skupocenom autu. Zasto, zasto, zasto ? Ozbiljno pitanje za VW kao proizvodjacha Touareg-a. 4. Ludacki ritam i stalan tezak i naporan rad-jos jedan veliki cinioc u ovoj nesreci. Nikad brze oz zivota, Pocivaj u miru Toshe, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoki-pan 2 Napisano Octobar 20, 2007 U prolazu, 56 postova Lokacija: Skopje-Makedonija Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelji.... Ja znam da je besmisleno sada pricati ko je bio kriv ko nije, al ne mogu da se pomirim sa time da nemam pevaca iz Makedonije s kime mogu da se pohvalim. Bio jedan Aleksandar Sarievski pre 60 godina,sad je bio Tose, i "mozda" nakon 50-60 godina neki drugi Tose, za koji necu ni biti ziv. Na sajtu gde sam video Toseta kako u Pink-TV peva "zajdi- zajdi"je bila i Ceca sa istom pesmom................ Primetite razliku u glasovnim mogucnostima !!!!!!!!! Vi nemate pojma kako je ta "nacionalna zaguba" prosla ovde kod nas.Pa ja sam sreo bar 15-16 ljudi koji su pozeleli da oni budu na Tosetovom mestu,pa mladi ljudi koji su davali zivote svoih rodzaka (bake-deke) za Tosetov zivot. To je bilo ludilo,i jos traje. Znaci,zaguba je najveca za njegovu porodicu,al nisto manja za celu Makedoniju. Zapisao sam ovo u knjigu zalosti,pa cu i ovde: " Ako zelis da saznas kakav je covek,siromahu daj pare i posmatraj ga,Toseta smo svi posmatrali i zato je ova tuga kod nas" SLAVA MAJSTORU....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoki-pan 2 Napisano Octobar 22, 2007 U prolazu, 56 postova Lokacija: Skopje-Makedonija Prijavi odgovor kao problematičan Cili !!! Evo ispravke: Uporedite glas onog decka sto peva zajdi-zajdi,sa onom gospodzom sto peva istu pesmu. Dakle rec je o glasovnim mogucnostima ne o ljudima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...