PP PZS 4 Napisano April 2, 2012 U prolazu, 36 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, ne mogu nigde na forumu da nađem ništa opširnije o pit bikes, a verovatno bi se odlučio da uzmem jednog pre nego da uzimam krosericu, em je skuplja em verujem da je i održavanje mnogo skuplje. Al pošto nemam pare za ništa brendirano, interesuje me kakvi su kinezi po tom pitanju? Jel mogu da posluže i oni? Služio bi mi da mogu vikendom da ga isteram po off road-u, malo blato, šuma i tako to. Dal se isplati kupiti nekog kineza za to? Orion agb 29, loncin i tako dalje...svi modeli dolaze u obzir...i dao bih negde do 600e maximum, 700 u vrh glave. Može i polovan i nov. Pa ako neko zna bilo šta o njima nek kaže, kakva je situacija sa rezervnim delovima, jel se lako kvare i ostalo. Uopšteno ako ima neko pit bike nek kaže iskustva. O ovim stvarima pričam: http://images04.olx..../13274994_6.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kicoo 73 Napisano April 2, 2012 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Чачак Motocikl: CBF600N ABS & Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan prijatelju koliko imas godina? ako imas preko 10 ovo je malo za tebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PP PZS 4 Napisano April 2, 2012 U prolazu, 36 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma matora sam konjina, 20 i kusur imam A što misliš da je malo osim za klince? Zbog veličine ili snage? Što se tiče veličine ne bi mi smetalo ni da je manji, a i pare za neku krosericu ili enduro nemam, a i verujem da je održavanje ovoga daleko jeftinije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano April 2, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Boriša, opet si počeo da postuješ u svim temama. Ima jedan taki, redovno vodi rndalice na vrh Rtanj planine. Jes da ima zadnju od traktorčeta tomo vinković, al ide uz brdo ko blesav. Toliko od mene, a upućeniji o mehanici. Pozdrav i srećno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PP PZS 4 Napisano April 2, 2012 U prolazu, 36 postova Prijavi odgovor kao problematičan e to me interesuje, dal valjaju ta kineska čuda i šta bi trebalo odma u startu promeniti na njima i tako dalje... a s obzirom da sam i ja minijaturan 180cm 80kg sasvim mi odgovaraju ovi mali krosevi. Jel zna neko cene okvirno kako idu? I dal znaju za neki da se prodaje ili da ide u zamenu za skuter Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LiMa 147 Napisano April 2, 2012 FreeStyLe Member, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Ima onih od 80ccm i 110ccm, oba su valjda 4T i sa manuelnim menjacem. Evo ga jedan ja mislim http://www.moto-berza.com/moto-oglasi/pocketbike-polini-110-oglas-34851/ Bio je jedan takav na Dedamrazijadi 2010/2011 god, sacekaj mozda se javi neko s foruma Ovde mozes saznati vise http://www.pitsterpro.com/bikes/list/cat/5 http://www.orionpitbikesales.com/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kicoo 73 Napisano April 2, 2012 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Чачак Motocikl: CBF600N ABS & Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan ja ovo nisam video uzivo, ali na slici mi deluje premalo tesko ovo da povuce mene od 85kg i 185cm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano April 2, 2012 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan http://www.malidecijimotorici.com/node/14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PP PZS 4 Napisano April 2, 2012 U prolazu, 36 postova Prijavi odgovor kao problematičan A ovi poslednji su 49ccm, to mislim da je ipak malo...i pale se kao motorne testere...oni su i manji od ovih od 125ccm...mada ni to mislim da ne bi bilo loše za zajebanciju, skuter mi ionako stoji, ne vozim ga...sa ovim bi se bar zajebavao, imam gde. A na sajtu oriona ima novi već od 700 dolara...a jel ima ovde kod nas u Srbiji neko predstavništvo? Oće ih biti na sajmu u NS? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LiMa 147 Napisano April 2, 2012 FreeStyLe Member, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Ovi od 49ccm, to su pocket bike, to je premalo, odnosno za decu. Jako se tesko vozi, i nosisvost je manja (pise 60kg). Taj potez nikako ne valja, jer je vecina tih mehanizama plasticna i brzo se pohaba/pojede, a delovi su papreno skupi. Otpisi to odmah Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PP PZS 4 Napisano April 2, 2012 U prolazu, 36 postova Prijavi odgovor kao problematičan borisa nisu isti ovi o kojima priča Lima i oni na koje sam ja mislio. Oni na koje ja mislim su skoro duplo veći od ovih malih i 110-125 kubika su...i kako ih gledam po snimcima ni najmanje mi ne deluju da su za decu, deluju mi poprilično jako. A ovi o kojima priča Lima verujem da i jesu premali i preslabi za odraslu osobu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 3, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Mani se tih igrački.. mator si i gabarita povećih.. evo ti rešenja.. http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/66906-honda-xl600r-1986/ ili eventualno neki qingqi novijeg datuma.. mada više poverenja imam u održavanog oldtajmer Japanca.. nego novog kineza za te novce ima da se bira, pa polako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PP PZS 4 Napisano April 3, 2012 U prolazu, 36 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne bih uzimao sad ništa veće od toga, njihov izgled mi se posebno sviđa i ima dovoljno snage za moje potrebe...jedino dal su iole pouzdani, kako za rezervne delove, gde ima novi da se kupe i koje su cene...i polovni dolaze u obzir naravno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RedBull 30 Napisano April 21, 2012 U prolazu, 53 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Lc4 640sm Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne bih uzimao sad ništa veće od toga, njihov izgled mi se posebno sviđa i ima dovoljno snage za moje potrebe...jedino dal su iole pouzdani, kako za rezervne delove, gde ima novi da se kupe i koje su cene...i polovni dolaze u obzir naravno... Ovo je komplikovano i skupo za odrzavanje koliko i kosacica za travu. Mali motor a i jeftini delovi, generalnu mozes i sam da uradis uz malo poznavanja mehanike. Imas na polovnim automobilima i moto berzi par komada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drim035 0 Napisano Avgust 31, 2013 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam ride rx 125cc kinez.. pit bike kao sto vi hocete ali motor je zmaj znaci 140 kg vuce u cetvrtu na uzbrdicu motori su stvarno strava necete se pokajati ako kupite ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Septembar 1, 2013 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi pravi pit bike nije igracka shvatite to, borisa ne lupetaj bise ako mozes molim te. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Septembar 1, 2013 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Borisa ne lupeta ovde jos od davne 2012 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...