Ogy 3 Napisano Mart 30, 2012 U prolazu, 63 postova Lokacija: Nis Motocikl: Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelji juce sam izvadio iz dzepa -teska srca 2000,oo dinara i kupio prvu pomoc za skuter.Niko mi nije potrazio dokumenta zadnjih 5-6 godina , ali obzirom da je novi ZOBS sa drasticno vecim kaznama-nema zezanja-morao sam.Kakva su vasa iskustva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čorta 172 Napisano Mart 30, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Ja to još nisam kupio, cena je i ovde okvirno tolika. Ja još nisam imao prilike da mi je neko potraži od policajaca!! Navodno je potrebno imati je i dati na uvid prilikom tehničkog pregleda, ali lično mislim da se to ne primenjuje u praksi !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Farmaceut_bg 107 Napisano Mart 30, 2012 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: Beverly 300 ie Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam išao na tehnički i niko mi nije to tražio, a nadam se i da neće! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2515 Napisano Mart 30, 2012 ODUSTO OD DIJETE, 2620 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam nabavio prošle sezone i platio je oko 1.500 ili 1.600 dindži,uzeo da nedam panduru razlog da ga častim što nemam prvu pomoć Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Mart 30, 2012 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imate u Metro-u na popustu Galenikin za 1415 dinara. Tip A za motore. Ja danas uzeo za drugara u Novom Sadu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Mart 30, 2012 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Akcija u Metrou je do srede 04.04 pa poitajte. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čorta 172 Napisano Mart 30, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Nemamo METRO !! Kad nas je najjeftinije 1899,- din i to na promociji u Interex marketu, inače u ostalim radnjama ide i do 2450,- din. Srbija smo, pa bar bi za to trebale da budu jedinstvene cene !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gangi 1 Napisano Mart 30, 2012 U prolazu, 19 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Burgman AN 400 Prijavi odgovor kao problematičan Srbija smo ali marže, cene transporta, provizije po opštinama........ sto muka za krajnjeg potrošača u "manjim sredinama". Ja sam prvu pomoć prošle godine uzeo uz registraciju u AMS. Nesećam se cena ali je bilo nešto vrlo povoljno, uzeo sam za auto i skuter u paketu, dve prve pomoći. Svaku moguću kaznu upoređujem sa količinom hrane koju bih izgubio, iz frižidera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ogy 3 Napisano Mart 30, 2012 U prolazu, 63 postova Lokacija: Nis Motocikl: Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam išao na tehnički i niko mi nije to tražio, a nadam se i da neće! Ma o.k. ja ti zelim da ti nikad i ne zatreba i da ti nikad ne potraze, ali kako se blize izbori-gledace nas na skuterima i drk..i i sto nismo uredno obrijani.Ne bih voleo da im dam 5000,oo pa jos kod sudije za prekrsaj i slicno.A napomenuo sam na pocetku 5-6 godina me nije niko zaustavio i trazio dokumenta na skuteru-ali djavo ne miruje-kad oce -ono oce...Nikad se ne zna...Pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ogy 3 Napisano Mart 30, 2012 U prolazu, 63 postova Lokacija: Nis Motocikl: Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Imate u Metro-u na popustu Galenikin za 1415 dinara. Tip A za motore. Ja danas uzeo za drugara u Novom Sadu. Epa sad je kasno-ode voz xa xa xa ...Ma salim se-nije vazno sto bi nas narod rekao"KAD IDE KONJ , NEK IDE I KONOPAC ".Pored svih dazbina , taksi i registracija ....a kad se mora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kanda82 59 Napisano Mart 30, 2012 U prolazu, 79 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: suzuki rf600r Prijavi odgovor kao problematičan Na NIS benzinskim pumpama ima tip A po ceni od 1600,00 dinkica. Trebalo bi da je na svakoj pumpi njihovoj ista cena...pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ogy 3 Napisano Mart 31, 2012 U prolazu, 63 postova Lokacija: Nis Motocikl: Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Epa nije brate moj-u Nisu na Nis pumpama je 1990,oo dinkica, a zasto jbg ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čorta 172 Napisano Mart 31, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Proverio danas ovde na NIS pumpi, za automobile je 1600, a za motorcikle 2300 .... Neverovatno !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Mart 31, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan NIS ima razlicite cene, koje variraju i zavise od mesta, od konkurencije,od polozaja...ima pumpa u NS, na petrovaradinu, pored Knez petrola, koja ima najjeftinije gorivo u Srbiji, da bi unistili konkurenciju.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čorta 172 Napisano Mart 31, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Naravno, i u samom gradu kao što je ZA od 40.000 stanovnika ima razlike u radnjama na 50 metara, tako da nas ništa ne čudi! Tu smo lekciju već nnaučili ! Ipak je TEMPO trenutno ! Naručeno ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano April 1, 2012 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je u tempu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ogy 3 Napisano April 2, 2012 U prolazu, 63 postova Lokacija: Nis Motocikl: Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan U Tempu su najskuplji-mislim da je zadnji put kad sam gledao -pre 10-ak dana bila oko 2470,oo - nisu normalni !!!Samo Nis pumpe ili Interex - kod mene u Nisu su 1999,oo i 1900,oo.Pozdrav !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano April 2, 2012 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan ljudi ja da nisam video ovu temu kad tad bi platio kaznu zato što sam totalno zaboravio da ubacim jednu apoteku pod sedište... Ako nađem jeftin izvor ovih apotekica javljam! koje je to oznaka autoapoteke? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čorta 172 Napisano April 2, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan U Tempu akcija, gore neko napisao 1415,- din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ogy 3 Napisano April 2, 2012 U prolazu, 63 postova Lokacija: Nis Motocikl: Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan U Tempu akcija, gore neko napisao 1415,- din U nisu do pre 10 dana nije bila nikakva akcija - potpisujem -jedino ako u zadnjih par dana nisu nesto radili po tom pitanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čorta 172 Napisano April 2, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Danas je u Tempu u Bgd kupljena 1415,- din !! Upravo potvrđeno !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 882 Napisano April 3, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 2068 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Danas je u Tempu u Bgd kupljena 1415,- din !! Upravo potvrđeno !! Da ispravim kolegu , bio u Tempu i cena regularna 2000.00 i naravno nije me mrzelo da se do Metroa i cena je 1415.00 jos sutra. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano April 3, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Sad dođoh iz Metroa i da vam kažem u čemu je kvaka .... Dotične prve pomoći koje su izložene po ceni 1415 din su proizvedene 2010. godine, što znači da im je rok važenja još samo tri godine što znači da tom dinamikom u julu bi trebale koštati 1000 din., cenim da je tad pravo vreme za kupovinu ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čorta 172 Napisano April 3, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Danas je u Tempu u Bgd kupljena 1415,- din !! Upravo potvrđeno !! Da ispravim kolegu , bio u Tempu i cena regularna 2000.00 i naravno nije me mrzelo da se do Metroa i cena je 1415.00 jos sutra. Pozdrav U pravu si ne TEMPO, već METRO, mislio jedno, pisao drugo ! Hvala ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čorta 172 Napisano April 3, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan A ako nam još budu kontrolisali i rok trajanja prve pomoći, onda stvarno, mislim .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...