miodrag1987 0 Napisano Mart 28, 2012 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cao svima imam problem sa Viragom pa mi treba malo saveta oko toga. Kupio sam motor koji je radio ne bas najbolje jedna grana je bila hladna druga je bila vrela onda sam probao sam da podesim smesu vazduha i da ocistim karburatore i posle montaze motor je poceo da izbacuje cisto gorivo na prednjem cilindru. U cemu je problem Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Mart 28, 2012 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Ocigledno da ti jedan cilindar ne radi. Pogledaj prvo da li ti je svecica ispravna na tom cilindru i da li uopste dobija struju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miodrag1987 0 Napisano Mart 28, 2012 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Provericu da li radi svecica na tom cilindru pa cu da napisem. hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Mart 28, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan a da ti ne preliva taj jedan karb.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miodrag1987 0 Napisano Mart 28, 2012 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan e ovako bilo je do svecice na prednjem cilindru kada sam zamenio i upalio radi kako treba i nema da bljucka gorivo ni vatru na auspuh. ali na zadnjem cilindru je po malo izbacivao vatru na auspuh pa sam mu dodao jos malo vazduha i prestalo je. delimicno sam nastelovao bar ja tako mislim ali cu ipak da odem kod nekog majstora da izbalansira i podesi karburatore kako treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Mart 28, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan e ovako bilo je do svecice na prednjem cilindru kada sam zamenio i upalio radi kako treba i nema da bljucka gorivo ni vatru na auspuh. ali na zadnjem cilindru je po malo izbacivao vatru na auspuh pa sam mu dodao jos malo vazduha i prestalo je. delimicno sam nastelovao bar ja tako mislim ali cu ipak da odem kod nekog majstora da izbalansira i podesi karburatore kako treba. ja mislim da si mu dodao benzina a ne vazduha......... treba da shvatite da se na sraf takozvani od smese ne dodaje vazduh vec samo benzin... ali sluzi da se doda benzin i napravi smesa.. izvini prof deformacija pa da ispravim kolko mogu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miodrag1987 0 Napisano Mart 29, 2012 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobro hvala u svakom slucaju ja sam mislio da nema vazduha pa je zato lose sagorevanje jer je izlazila vatra na toj grani auspuha propucavao je dok radi sad je bolje ali ipak mora kod majstora da on to namesti kako treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...