kanda82 59 Napisano Mart 26, 2012 U prolazu, 79 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: suzuki rf600r Prijavi odgovor kao problematičan My link Dali je neko imao skustvo sa ovim gumama, kakve su.Konkretno pitam za HEIDENAU K80 .cena im je primamljiva sobzirom da su nove. e dali vrede nesto.pitanje je sad...pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Mart 26, 2012 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan i ja ih vrebam za moju masinku drugar ima Heidenau na motoru (doduse ne K80 vec neke druge putne gume) presao je 15-16 hiljada km sa njima, i ima jos dubinu sare oko 3-4mm kaze da su ok , da dobro drze i na suvom i na kisi mada primamljive su mi i cene PIRELLI-ja u Guevari, za 10-15 eur vise dobijes gumu istih dimenzije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Octobar 11, 2013 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam montirao zadnju, 160/60-17, čim je probam prenosim utiske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Octobar 11, 2013 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan i ja ih vrebam za moju masinku drugar ima Heidenau na motoru (doduse ne K80 vec neke druge putne gume) presao je 15-16 hiljada km sa njima, i ima jos dubinu sare oko 3-4mm kaze da su ok , da dobro drze i na suvom i na kisi mada primamljive su mi i cene PIRELLI-ja u Guevari, za 10-15 eur vise dobijes gumu istih dimenzije Vidim da u SAD dosta koriste Heidenau, narocito na enduro motociklima. Inace ja sam uzeo Continental za moj prosle godine i dobre su. Dobro drze, ne trose se brzo. Pre toga sam imao Pirelli sport demon, dobra ali brzo se potrosila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Octobar 14, 2013 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Posle jučerašnje vožnje mogu samo da pohvalim gumu i da kažem da sam skroz zadovoljan njenim držanjem, ako je ocenjujem u toj disciplini. Iskren da budem nisam ni mislio da će biti drugačije jer da nisam verovao u brend nebi je ni kupio. Sledeći put skidam i te iglice što su ostale po bokovima.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnisin 165 Napisano Octobar 16, 2013 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ajd probaj tu gumu malo po hladnom, prljavom i mestimicno vlaznom asfaltu pa napisi utiske. Bas me zanima, jos nisam prelomio izmedju K73 i K80, mada sam blizi ovim kisnim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Octobar 16, 2013 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sam montirao i prednju, probam pa ti javljam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Octobar 16, 2013 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Gde mogu da se vide cene? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tdm 72 Napisano Octobar 16, 2013 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: YAMAHA TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan http://altes.co.rs/wp-content/uploads/2011/11/Cenovnik-Heidenau-mart-2013.pdf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Octobar 16, 2013 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Meni bi trebala k63 prednja i dosta je jeftinija od Continentalove contiGo koja je oko 9000. Ne smeta ako su razliciti proizvodjaci napred/nazad? Nazad mi je continental. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Octobar 17, 2013 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Smeta samo kad je jedna potrošena a druga dobra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan88 855 Napisano Octobar 17, 2013 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Smeta i kada je tvrdoca gume drugacija pa se jedna lepi za asfalt i pri nizoj temperaturi a druga ostaje tvrda i klize. Tada svaki tocak vodi svoju politiku. Uvek je najbolje menjati gume u paru i od istog proizvodjaca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Octobar 17, 2013 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Svakako ne verujem da moze biti gore nego sto sada ima. I razliciti proizvodjaci i godista . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Octobar 17, 2013 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan nema to veze, bitno da je isti tip-namena gume Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan kv 13 Napisano Octobar 23, 2013 U prolazu, 81 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Honda CBR 600 f4 Prijavi odgovor kao problematičan Šteta što nema veći profil 180-60-17 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11139 Napisano Septembar 1, 2014 Drug član, 1278 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje iste ako moze i napred i nazad a ako ne moze sta da radis vozis sta imas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Septembar 1, 2014 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Septembar 1, 2014 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...