Bo.S.T motorcucles 269 Napisano Jun 4, 2012 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: nis.srbija Prijavi odgovor kao problematičan ja sam za svaku organizaciju juce stigao sa ture od 800 km moped extra ko je za napred.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ogy 3 Napisano Jun 6, 2012 U prolazu, 63 postova Lokacija: Nis Motocikl: Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam za svaku organizaciju juce stigao sa ture od 800 km moped extra ko je za napred.... Pa brate , daj neku recenicu na tu temu-gde , s kim, kada , dokle, nemoj da nas drzis u neizvesnosti-800 km. , pa to nije bas kratka voznja.Pozzz... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bo.S.T motorcucles 269 Napisano Jun 8, 2012 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: nis.srbija Prijavi odgovor kao problematičan bio do novog beceja i nazad cisto da malo poterm moped,sve extra pisacu o tome ovih dana kad imam vremena,nego ajde neka organizacija negde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bo.S.T motorcucles 269 Napisano Jun 11, 2012 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: nis.srbija Prijavi odgovor kao problematičan koliko ja vidim u nisu se uopopste ne voze skuteri te tako niko nije ni za kakvu organizaciju steta,majte se po gradu nek vam mladost prodje a ja svakog vikenda od 400 do 800 km poz........................................................... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ogy 3 Napisano Jun 11, 2012 U prolazu, 63 postova Lokacija: Nis Motocikl: Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si 100%.Evo ovako-ja predlazem da se nadjemo iza Merkatora u nedelju 17-og juna oko10 sati , cisto da se upoznamo i napravimo neku kracu zajednicku voznjicu -n.p.r. do Soko-banje i nazad -starim auto-putem zbog prirode.To je nekih 140 km. u oba preavca.ZA POCETAK .Eto mog predloga , javite se sa vasim .0637774449 , neka svako ko se ovde javi ostavi i broj mob. tel za laksu komunikaciju.Pozdrav braco-javite se ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bo.S.T motorcucles 269 Napisano Jun 12, 2012 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: nis.srbija Prijavi odgovor kao problematičan i ja sam za voznju 063 7329286 sasa....aj da vidimo koliko nas ima.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iggor 2 Napisano Jun 12, 2012 U prolazu, 66 postova Lokacija: Nis Motocikl: kymco grand dink 250cc Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim u nedelju da se upoznamo i provozamo. 1. Iggor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bo.S.T motorcucles 269 Napisano Jun 12, 2012 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: nis.srbija Prijavi odgovor kao problematičan plan za nedelju...okupljanje oko 10h i polazak starim putem za aleksinac,bovan predah na jezeru, soko banja predah,povratak i rucak kod marjana... posto je voznja kratka dobrodosli su svi.jeste li za... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iggor 2 Napisano Jun 12, 2012 U prolazu, 66 postova Lokacija: Nis Motocikl: kymco grand dink 250cc Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto rekoh ja sam za, dolazim u nedelju. Iggor 069/ 702 123 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ogy 3 Napisano Jun 12, 2012 U prolazu, 63 postova Lokacija: Nis Motocikl: Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan U 10 i 3 minuta sam iza Merkatora-od Boga zdravlje ( sto bas i 3 minuta - pa toliko mi treba od kuce do pomenutog ) ! Vidimo se tamo ! p.s. rastrubite drugarima koji imaju skutere , a vole da se druze ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bo.S.T motorcucles 269 Napisano Jun 14, 2012 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: nis.srbija Prijavi odgovor kao problematičan bitno....nemora samo skuteri sve na dva tocka posto se interesuju i drugi svi su dobrodosli... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ogy 3 Napisano Jun 14, 2012 U prolazu, 63 postova Lokacija: Nis Motocikl: Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ma naravno brate moj, ja sam napisao skuterasi, ali to ne znaci da ostali ne mogu-naprotiv svi su dobrodosli.Sto se vise okupimo 17-og u nedelju , bice lepsi provod.Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ogy 3 Napisano Jun 17, 2012 U prolazu, 63 postova Lokacija: Nis Motocikl: Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se pohvalim da je voznja bila VRH !!!Veliki pozdrav za grupu malu , ali odabranu !POZDRAV NESI, SALETU, BOBANU I IGORU- do sledece voznje-jedva cekam !!!Uskoro i slike !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bo.S.T motorcucles 269 Napisano Jun 17, 2012 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: nis.srbija Prijavi odgovor kao problematičan BAS TAKO PRIJATELJU ,LJUDI I PROVOD VRH ...KO NIJE ISAO NEK SE SADA KAJE... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
moonwalkers 0 Napisano Jun 17, 2012 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav za duhovitu ekipu nesu,saleta ,igora i ogija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ogy 3 Napisano Jun 17, 2012 U prolazu, 63 postova Lokacija: Nis Motocikl: Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nista drugo-ono bar zbog one krke kod Marjana i onog belog vina-steta sto nas nije bilo vise... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bo.S.T motorcucles 269 Napisano Jul 13, 2012 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: nis.srbija Prijavi odgovor kao problematičan dakle stvarno je istina sto kazu da Nis ima 5 coveka koji voze skuter...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jugoslavx9 1 Napisano Avgust 25, 2012 U prolazu, 12 postova Lokacija: Nish Motocikl: Yamaha XC 300 Prijavi odgovor kao problematičan dakle stvarno je istina sto kazu da Nis ima 5 coveka koji voze skuter...... Kolege oce biti skoro neka voznja opet?Ja sam zainteresovan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Avgust 25, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan drugari ima voznjica http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/83861-tema-za-dogovoranje-maxi-voznjica/page__st__60 ,ako hocete da se pridruzite zovite. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bo.S.T motorcucles 269 Napisano Avgust 27, 2012 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: nis.srbija Prijavi odgovor kao problematičan planira se voznjica do stare planine i nazad.nakon toga i voznja za donji milanovac,dunav i povratak.ako ima interesenata javite.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iggor 2 Napisano Avgust 29, 2012 U prolazu, 66 postova Lokacija: Nis Motocikl: kymco grand dink 250cc Prijavi odgovor kao problematičan planira se voznjica do stare planine i nazad.nakon toga i voznja za donji milanovac,dunav i povratak.ako ima interesenata javite.. Pozz drugare Sale, Kada bih bile te voznjice jer sam vrlo zainteresovan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bo.S.T motorcucles 269 Napisano Avgust 29, 2012 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: nis.srbija Prijavi odgovor kao problematičan kad kazemo mozda za vikend ako se kockice sklope,posao diktira.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IVAN0607 4 Napisano Octobar 13, 2012 U prolazu, 35 postova Lokacija: nis Motocikl: beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi postao sam vlasnik becerly 200... zeljan sam voznje pozdrav.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bo.S.T motorcucles 269 Napisano Octobar 14, 2012 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: nis.srbija Prijavi odgovor kao problematičan neka je sa srecom,iskoristi ovo vreme dok jos mozes... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAUN 348 Napisano Januar 25, 2013 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Nis Motocikl: SUZUKI BURGMAN 650 EXECUTIV '06 , MV AGUSTA 1000 r312 '09 Prijavi odgovor kao problematičan Nikako da se vidim sa vama , ko da zivimo u drugim drzavama, evo kriziram dok napolju pada sneg, cim dodje prvo lepo vreme mogli bi negde da malo uzivamo. Posto je temu postavio neko drugi , ocekujem da kao vlasnik teme krene da kontaktira zainteresovane, ja to svakako jesam i evo mog broja 064 22 55 462. Verujem da ovaj sneg nece jos dugo. POZDRAV 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...