Desert Fox 248 Napisano Mart 23, 2012 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem svoje moto cizme DAYTONA, od koze odlicno ocuvane i u super stanju. Duzina gazista je 27 cm. Cizme su od prave koze i nisu nigde ostecene.Imaju reflektujuci materijal i vidljive su nocu. Odlicne su i ne propustaju vodu. Jako su udobne i prijatne za nosenje. Cena 55 eura 063 477 262 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni5653 120 Napisano Mart 23, 2012 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: HONDA CBR 500 Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze nekako te cm-tre da pretvoris u evropske brojeve npr.45 ili 46 nisam siguran.Pozdrav. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Mart 23, 2012 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Uzmes lepo metar pa izmeris gaziste svojih koje vec nosis i to je to To je merodavna velicina a ne broj. On varira. Ja nosim 42 uglavnom ali to ne mora da znaci nista Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Mart 24, 2012 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Neobavezan komentar..Cizme su vrhunske..Vec par godina ih nosimo moja supruga i ja..Extra..Samo sto sam ja dao trocifrene cifre za nove..Ukratko..Za ,koliko vidim,malo novca dobijate extra cizme..Samo komentar..Nije reklama..Srecna prodaja.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Mart 25, 2012 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Cena 50 eura. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Mart 27, 2012 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Cizme prodate!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...