draza 548 Napisano Februar 20, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav . Zna li neko gde ima manual za bmw r 1100 gs 1998-o . Imam neki sto obuhvata vise modela a hteo bi da nadjem ako negde ima samo za r1100 gs Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1242 Napisano Februar 20, 2010 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan ljudi, treba mi za Yamahu Majesty 1998 service manual. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano Februar 20, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav . Zna li neko gde ima manual za bmw r 1100 gs 1998-o . Imam neki sto obuhvata vise modela a hteo bi da nadjem ako negde ima samo za r1100 gs Ja sam pregledao sve sto se moze pregledati i mislim da takav Manual ne postoji. Imas onaj jedini u kome su RS, GS i RT 1100 modeli. Mnogo delova i sklopova je zajednicko, pa su autori smatrali da nema potrebe praviti odvojene manuale. Tamo gde razlike postoje, svaki motor je odradjen pojedinacno. Da li te zanima neki odredjeni sklop ili operacija, pa da pogledam sta ja imam kod mene na racunaru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Februar 20, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Ma jok ne treba mi nista . Nego reko da potrazim mozda ima samo za taj model . Nigde ni ja nisam naso a onaj manual imam . Hvala . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grale 0 Napisano Mart 3, 2010 U prolazu, 6 postova Lokacija: Svilajnac Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav ljudi, ako neko ima servis manual za hondu cb 400 n bio bih mu zahvalan,nikako nemogu da skinem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
despic 7 Napisano Mart 3, 2010 Svrati ponekad, 399 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan ima na ruskom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grale 0 Napisano Mart 4, 2010 U prolazu, 6 postova Lokacija: Svilajnac Prijavi odgovor kao problematičan odlicno, gde ima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Mart 4, 2010 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Pretrazih sve ali nisam uspeo da nadjem za Hondu CBX750F RC17 '87. Ima li neko ideju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
despic 7 Napisano Mart 7, 2010 Svrati ponekad, 399 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan grale...pun ti je inbox...sad cu ponovo da pretrazim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
despic 7 Napisano Mart 7, 2010 Svrati ponekad, 399 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan sergio...nadjoh ovo...pa baci oko... http://www.onlinefreeebooks.net/automotive-machinery-power-equipment-ebooks/honda/honda-common-service-manual-pdf.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grale 0 Napisano Mart 7, 2010 U prolazu, 6 postova Lokacija: Svilajnac Prijavi odgovor kao problematičan sada je oki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grale 0 Napisano Mart 7, 2010 U prolazu, 6 postova Lokacija: Svilajnac Prijavi odgovor kao problematičan tedoh da kazem sada je prazan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
despic 7 Napisano Mart 7, 2010 Svrati ponekad, 399 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan sad nisam mogao da nadjem ni na ruskom...probaj ovaj link sto je za sergia...mislim da je to generalno za honde... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shepshi 1 Napisano Mart 7, 2010 In memoriam, 73 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan Jednom sam negde našao na forumu ali sam bio u žurbi i nisam zabeležio,sada ni pretraga ni traženje (manuelno) ne daje rezultate a na netu nisam uspeo da iskopam... trebali bi mi manuali (user,service...bilo koji) za Sprint Challenger ,nosi još nazive jl250v i jl250v Spartan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
despic 7 Napisano Mart 7, 2010 Svrati ponekad, 399 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan @shepshi...jedan citat...malo skracen.... Is there anything like a Haynes manual for a Jinlun 125 Cruiser? I'm looking to purchase a Haynes book (or the chinese equivalent, I guess) or workshop manual specifically for the Jinlun Cruiser that would include the 125 if anyone can help... Simple answer No. I used to work with the son of the owner of the company. They only release specific vehicle manuals when a certain number have been sold. The link below is for Scooters with Automatic Transmission 50 to 250 CC Haynes Techbook, this is a non specific scooter repair manual. the jl 125 is based on the honda ca 125 rebel it uses a variation of the cb 125 td engine ie single over head cam twin cilinder any honda twin 125 manual will give you the basics good luck you can email me if you get stuck pored svega...nesto sto sam pronasao sto bi mozda bilo od neke koristi u daljoj pretrazi: http://www.chinesemotorcycledealers.co.uk/JL250V.html http://jinlun-owners.co.uk/ inace...cifre su vece u inostranstvu nego kod nas... ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shepshi 1 Napisano Mart 7, 2010 In memoriam, 73 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan @shepshi...jedan citat...malo skracen.... Is there anything like a Haynes manual for a Jinlun 125 Cruiser? I'm looking to purchase a Haynes book (or the chinese equivalent, I guess) or workshop manual specifically for the Jinlun Cruiser that would include the 125 if anyone can help... Simple answer No. I used to work with the son of the owner of the company. They only release specific vehicle manuals when a certain number have been sold. The link below is for Scooters with Automatic Transmission 50 to 250 CC Haynes Techbook, this is a non specific scooter repair manual. the jl 125 is based on the honda ca 125 rebel it uses a variation of the cb 125 td engine ie single over head cam twin cilinder any honda twin 125 manual will give you the basics good luck you can email me if you get stuck pored svega...nesto sto sam pronasao sto bi mozda bilo od neke koristi u daljoj pretrazi: http://www.chinesemotorcycledealers.co.uk/JL250V.html http://jinlun-owners.co.uk/ inace...cifre su vece u inostranstvu nego kod nas... ??? Da,to sam i ja primetio da je u svetu dosta skuplji nego kod nas ,ovo je za mislim za Princa 125, ili se ja varam? Za onaj prvi link sam znao a registrovaću se na na forumu da vidim možda ima tamo... Hvala u svakom slučaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Mart 8, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko manual za suzuki dr 650 r 1990-o godiste . Vidim da je neko trazio ali nije bilo odgovora . Da li nema ili niko nije naso . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
despic 7 Napisano Mart 8, 2010 Svrati ponekad, 399 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan http://www.alpha-sports.com/suzuki_parts.htm?gclid=CITuhtieqqACFckWzAodXEdNZQ ako ce nesto da pomogne...ovde imas skice za svaki deo...a service i owners manual se nazalost placa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Mart 8, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se naso sam kod mene na kompjuteru . Nema sta nema . Ako nekom treba manual za suzuki dr 650 r-s od 1990-1993 neka se javi . Nemam pojma odakle sam ga skinuo ali cu ga rado poslati mailom . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Mart 9, 2010 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan dali ima neko manual za hondu shedow 600ccm 1991 god. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17694 Napisano Mart 9, 2010 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan dali ima neko manual za hondu shedow 600ccm 1991 god. Ovo ti je isto: http://rs260.rapidshare.com/files/133834069/Honda_VT-600_C_Shadow_Service_Manual_1988.rar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
despic 7 Napisano Mart 10, 2010 Svrati ponekad, 399 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan s tim sto ce da se oteli dok skine sa RS-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17694 Napisano Mart 10, 2010 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan s tim sto ce da se oteli dok skine sa RS-a Odakle ti ta prica,ja skinuo odmah i ovom prilikom demro.st imas "Service manual Shadow 600" kod mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
despic 7 Napisano Mart 10, 2010 Svrati ponekad, 399 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan 'bem li ga...kad god ocu nesto da skinem sa RSa...klikcem po 2,3 dana jer nema slobodnih slotova... jel sam glup ili samo baxuz!? jel postoji neki drugi nacin!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17694 Napisano Mart 10, 2010 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan 'bem li ga...kad god ocu nesto da skinem sa RSa...klikcem po 2,3 dana jer nema slobodnih slotova... jel sam glup ili samo baxuz!? jel postoji neki drugi nacin!? ??? ??? ??? Sta ti treba. ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...