Dejan Nešković 801 Napisano Mart 22, 2012 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan DjordjeMijailovic Jan 13 2012 Cestitam! Sad otvori temu, malo ga slikaj i predstavi nam svog novog konjica takav je red jbg Dejan Nešković Jan 13 2012 Hvala veliko! @DjordjeMijailovic Sređivanje, slikanje i predstavljanje će popričekati još jedno mesec dana... Ali, neće izostati. Još prilikom kupovine sam obećao da ću svoju novu zverčicu predstaviti ovde na forumu...Međutim, tek sada sam pronašao vremena i volje da je opišem, slikam i okačim. Unapred se izvinjavam što nije lepo oprana i ispolirana. Kriv sam. Uspeo sam da je usvinjim na jedinoj kiši u poslednjih mesec dana, i nikako da je temeljno sredim. Dakle, predstavljam Vam Yasminu Fazer, 99. godište. Uvežena je iz Francuske, i ja sam joj prvi vlasnik u Srbiji. http://forum.bjbiker...ovati-motocikl/ Motorče je stiglo sa 46630km na cajgerima. Od opreme ima: - nabudžene farove sa 2 H4 sijalice (fabrički je jedna H1 i H7) - Bos karbonski izduv - 12V utičnicu (by Arakis) - alarm (by Arakis) - grill za hladnjak (by Aleksandar Mladenovac) Po kupovini mu zamenjeno/nabudženo: - Repsol ulje 15w50 - Yamaha filter ulja - Semerinzi i ulje u istom - Zadnja guma 160/60 17 Michelin pilot road - Prednja guma 110/70 17 Pirelli sport demon - Pinjon za brzinomer/kilometar sat U planu imam sledeće: - crash barovi - nosač za kofer - povišeni vizir - podmazivač lanca - zamena maske i farova sa fazera 02-04 - bixenon. Očekujem da me dobro posluži koju desetinu hiljada km. Nakon toga, videćemo šta sledeće. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano April 16, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R1150GS, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor druže.Želim ti mnogo sigurnih kilometara na njemu!Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano April 17, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Prelep Fazer,moj prethodni motor je Fazer samo u crvenoj boji,ostao mi je u prelepom secanju.ovaj gril hladnjaka mu je extra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano April 18, 2012 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Veoma mi je drago kada pročitam pohvale i lepe želje. Hvala vam. Od kako sam poslednji put pisao, pa do danas, događalo se sledeće: Motorče sada ima 49005 km na cajgerima. Novo ugrađeno: - Povišeni vizir (by Ivan) - Engine bars (by Seba) - Nosač kofera (by Seba) Za sada čekaju: - ralica - podmazivač lanca - distanceri za bočne torbe - bixenon. Ovom prilikom bih se zahvalio, pre svega čika Rajku, čika Skubi i Peđi (Labos), jer zaista imaju puno strpljenja i volje da mi pomognu, ma koliko moji prohtevi bili glupi, nelogični i dosadni. Hvala. Još koja sličica, sa novim dodacima: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Jun 17, 2012 (promenjeno) Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Evo, danas je nedelja, 17.06.2012. Motorče me i dalje lepo služi. Stigli smo do 52000 km na cajgerima. U međuvremenu, uspeo sam da na motor stavim sledeće: - kofer Givi Maxia E52 - roštilj za kofer (by bodymorph) - sirenu (by Arakis) - BiXenon (by Arakis) - prekidač za 4 žmigavca (by Arakis) - retrovizore sa R1 - puig tegove za volan - ralicu (by Brrka) P.S. Kako mi se čini, usled konstantnih pritisaka od strane najbližih, najverovatnije ću Fazer morati da stavim na prodaju... Pa neka ovo bude referenca za potencijalne kupce. Još koja sličica: EDIT: Preračunao sam se sa veličinom fotki, treba ih otvarati u novom tab-u. Promenio Jun 17, 2012 član Dejan Nešković Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Jun 17, 2012 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Видех овај дооообар примерак у лабараторији.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...