čičak 78 Napisano Mart 21, 2012 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem pick-up. Zastavu,Floridu,Dacia ili nešto jeftino. Može i neregistrovano sa ili bez plina,dizel...potpuno nebitno. Ako znate nekog ko prodaje nešto takvo javite mi. Hvala unapred! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Mart 22, 2012 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja yugo floridu 2002 god... koju sam poceo da radim za sebe znaci komplet...trenutno uradjena komplet limarija(sajtne podsajtne,rubovi,dzepovi zadnih tockova)sve zasticeno uprsakan vosak u sve supljine,menjac remontovan,ovih dana treba i motor da spakujem,kupljeni amortizeri,paknovi.................i jos dosta delova.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
čičak 78 Napisano Mart 24, 2012 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi jasno da li se samo hvališ ili ćeš ga staviti u oglase kad završiš? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Mart 24, 2012 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Hocu da prodam ako dobijem realnu cenu...mislim da takva florida pikap 2002 god,komplet sredjena limariski,sa uradjenim motorom i menjacem,trapovima,kocnicama,zasticena...vredi oko 1400 evra....mozda i vise.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
čičak 78 Napisano April 5, 2012 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Kupio. Može lock,brisanje,šta god... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...