ghostrider323 60 Napisano Octobar 12, 2007 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 600 F , Honda Transalp 600 V Prijavi odgovor kao problematičan ljudi jel zna neko gde mogu da nabavim nalepnice za hondu transalp posto sam skoro ofarbao motor pa da ga kompletiram konacno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panthocrator 44 Napisano Octobar 12, 2007 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Husqvarna SMR510 Prijavi odgovor kao problematičan Mogu ti poslati fajl sa nalepnicama a ti nadji foliju koju zelis i iseci ih na nekom kateru. Ako si u bg objasnicu ti ghde sam ja sekao i gde sam kupio foliju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Octobar 12, 2007 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Mogu ti poslati fajl sa nalepnicama a ti nadji foliju koju zelis i iseci ih na nekom kateru. Ako si u bg objasnicu ti ghde sam ja sekao i gde sam kupio foliju Posalji i meni. Sad mi ne treba, ali nikad se ne zna Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghostrider323 60 Napisano Octobar 12, 2007 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 600 F , Honda Transalp 600 V Prijavi odgovor kao problematičan kater imam ali ne znam gde da kupim foliju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghostrider323 60 Napisano Octobar 12, 2007 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 600 F , Honda Transalp 600 V Prijavi odgovor kao problematičan moj email je fpanti@gmail.com hvala ti na pomoci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghostrider323 60 Napisano Octobar 12, 2007 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 600 F , Honda Transalp 600 V Prijavi odgovor kao problematičan pogresno sam napisao email ovako ide fpantic@gmail.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GHOST RIDER 0 Napisano Octobar 12, 2007 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan pa odneses na cd-u fajl sa nalepnicama(ako su radjene u corelu..fotosopu..),u neki foto-studio(gde se slike izradjuju)...i oni ti verovatno mogu to izraditi..meni jesu.pozdraw Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 27 Napisano Octobar 14, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Covek sa foruma GS radi prof. nalepnice u originalu, boju i tip biras sam. Video sam ih i vrhunske su. Videcu da nadjem njegov broj ako vas zanima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghostrider323 60 Napisano Octobar 17, 2007 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 600 F , Honda Transalp 600 V Prijavi odgovor kao problematičan ajde stavi njegov broj telefona pa cu ga nazvati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ata 0 Napisano Octobar 17, 2007 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vidim i onaj G.Farbach ume to da odradi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 27 Napisano Octobar 17, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan 387-65-828-950 Vanja, radi nalepnice i plastike, oklope i sve sto zamislimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...