safet su 155 Napisano Mart 21, 2012 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan tu imaš pravo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yankiee 104 Napisano Mart 29, 2012 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Moje saucesce porodici i prijateljima ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE 31 Napisano Mart 29, 2012 U prolazu, 93 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan Moje saucesce porodici i svima koji su ga znali, strasno je koliko vecina stavlja zivot na kocku (i ja sam u toj grupi) zbog malo adrenalina, a milion faktora moze da preokrene nas zivot i zivote svih oko nas. Nemojte se ljudi zavaravati nece bas meni da se desi i zaludjivati sa gluposcu TAKO NAM JE SUDJENO. Sami biramo sa koliko metaka ruski rulet igramo, tek ako smo ucinili sve da sprecimo nesrecu dolazi na red sudbina. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dRR Nele 57 Napisano Mart 30, 2012 U prolazu, 89 postova Lokacija: Sid Motocikl: CBR 600RR Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno saucesce porodici!!! neka vam Bog pomogne i ublazi vasu bol!!! A nadamo se da ON gore sa Andjelima vozi svoj motor,i da tamo nema bankina,ogranicenja brzine i nervoznih vozaca koji misle da su sami i jedini na putu... neka mu je laka crna zemlja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...