Elmo_McElroy 26 Napisano Octobar 11, 2007 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se malo pohvalim, prije nekoliko dana sam se ponovio, pale su nove cizmice . Kupio sam ih u Guevari, 9100 din. na snizenju, mislim da je pristojna cijena. Ovako izgledaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Octobar 11, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna kupovina! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusankobgd 39 Napisano Octobar 11, 2007 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: BGD Motocikl: CBR 600 F4i Sport Prijavi odgovor kao problematičan znachi extra matori. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...