mrle 8434 Napisano Mart 16, 2012 nekrunisani kralj moto cigana, 3182 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Potrbna mi je membranica za slavinicu. Ona ide u kompletu seta za reparaciju. Pošto imam i od prethodnog seta sve novo sem te membranice, može i zamena sa nekim kome treba ovo što ja imam za ono što meni treba. 0641243329 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<3kaisar 129 Napisano Mart 16, 2012 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Hajducica Motocikl: TOMOS kaisar 49ccm3.Jawa babetta 49ccm3 Prijavi odgovor kao problematičan Slavica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Mart 16, 2012 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Mozes da napravis od membrane za AC pumpu od Zastave,nije vise od 100tinak din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8434 Napisano Mart 19, 2012 nekrunisani kralj moto cigana, 3182 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan kako da razbucam onaj metalni kurčić? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...