Andreja 1330 Napisano Mart 15, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem moju Jawu. Prešla 79 kilometara (po satu ), od kad je kod mene, prešla 1700km (izmereno na meraču sa MTB, pravilno unet obim točka), po rečima vlasnika, u trenutku kupo-prodaje je imala maksimum 10kkm pređenih. 1988. godište, kupljena 2010. u novembru, vožena od maja do avgusta 2011. Plaćena 300e, od tad zamenjene sajle, paknovi napred i pozadi, gumeni lancobrani, lanac i lančanici, akumulator, gumene manžetne na štapovima, semerinzi, ulje u štapovima, ulje u menjaču, ploča paljenja i platine, kondenzatori, stavljeni silikonski kablovi od Yuga... Od kada je sve ovo zamenjeno (osim ulja u menjaču i akumulatora), Jawa nije UPALJENA, dakle, navedene stavke na motoru su NOVE. Potrebno je malo stanjiti paknove (pošto su lepljeni pa dodiruju doboš) i naštelovati paljenje, mene je iskreno mrzelo da se cimam sa tim, možda ću rešiti ovih dana kad se stvore uslovi. Kupljena i nova ćopava, potrebno je napraviti i navariti nosač iste na ram. Potrebna ulaganja u smislu novih guma, šara je dobra ali su stare, potrebno je tapacirati sedište i ofarbati je. Vodi se na moje ime, neregistrovana. Agregat NIKAD otvaran, znači klipovi i cilindri su na standardu, kompresija nije merena ali sudeći po komentarima onih koji su je probali (par Jawaroša je u pitanju), ubrzava odlično, nema grešaka u radu. Jawa trenutno NIJE u voznom stanju jer je raštelovano paljenje, nije paljena od avgusta, najverovatnije će se to rešiti ovih dana. Hmm, možda sam nešto zaboravio, dodaću u svakom slučaju. Slike pre sređivanja (nemam nove) Na prvoj slici je prednji blatobran okrenut naopako Snimak od letos: Informacije na PM ili na andrejakadic@gmail.com, svejedno je, forum posećujem svakodnevno. Update (hvala Lorde ) razlog prodaje je prelazak na enduro. 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Mart 15, 2012 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan sudeći po komentarima onih koji su je probali (par Jawaroša je u pitanju), ubrzava odlično, nema grešaka u radu. Ja sam jedan od tih i potvrđujem napisano. Takođe, poznajem i predhodnog vlasnika i kilometraža i sve to je tačno. Andreja, možda nije z'goreg da pomeneš i razlog prodaje 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Mart 15, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, Peđa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Mart 19, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih da kažem, prva registracija je bila 2003., do tad je stajala u šupi, zato i nije mnogo prešla. Za male pare dobar motor (ko želi fensi mašinu "na dugme" i ne zna ništa oko mehanike, bolje da zaobiđe ovaj oglas), na cenu dodati troškove registracije i može da se vozi. Inače, trebalo bi da kupim motor u narednih mesec-dva, pa sam spreman da dam motor ispod svake cene Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petko 13 Napisano Mart 19, 2012 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: apatin Motocikl: VN 800 tomos Suzuki AN 125 MZ 250 race jawa 350 ts Prijavi odgovor kao problematičan moze li se znati kolika je cena Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Mart 19, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Cena 300e, nije fiksno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petko 13 Napisano Mart 20, 2012 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: apatin Motocikl: VN 800 tomos Suzuki AN 125 MZ 250 race jawa 350 ts Prijavi odgovor kao problematičan stvarno nije skupo ako uspem da prodam automatika dok neprodas jawu ja cu je kupiti inace twinka mi je bila prvi motor a prva ljubav zaborava nema Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fi011 204 Napisano Mart 23, 2012 BF3 killah, 301 postova Lokacija: Beograd - Karaburma City Motocikl: FZS 600 Prijavi odgovor kao problematičan evo ja da pitam... jel moze da ide bar 200? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Mart 23, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Važi se, Petko Fi011, zavisi na kojoj je visini avion iz kog je bacam UPDATE Evo i oglasa na polovnim automobilima Jawa 638/350 TwinSport FOR SALE! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Mart 29, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Cena će biti 280e (nije fix) neko vreme, posle vraćam na 300 (fix) 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano April 8, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan GARANTUJEM da je ovo najbolja Jawa za te pare kod nas, ko ima volju i znanje da čačne par sitnica, lepo će se navozati 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano April 30, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan http://www.polovniautomobili.com/oglas2004697/jawa_638350_twinsport/ Cena 200e do 10.5.2012. Da napomenem da je samo sređivanje koštalo toliko, 30e+- 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Maj 12, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan http://www.polovniautomobili.com/oglas2004697/jawa_638350_twinsport/ Paljenje naštelovano, Jawa može da se proba u Vrčinu, cena 270e, nije fiksno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Jun 24, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Otišla malecka... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...