novi bajker 6 Napisano Mart 13, 2012 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto sam vec u predstavljanju rekla, moj suprug i ja imamo nameru da kupimo ovog lepotana: nema puno kubika, ali je za pocetak dovoljno. evo podataka sa oglasa sto se tice motora: Kubikaža (cm3):125 Snaga (kW / KS):8 / 11 Kilometraža:25000 Broj cilindara:1 Menjač:Manuelni 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
novi bajker 6 Napisano Mart 13, 2012 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ono sto nas trenutno muci je sto se ovaj motor nalazi u Subotici, a mi smo skoro 500 km daleko, skoro na Bugarskoj granici. Bila bih jako zahvalna ako bi neko mogo da "baci" pogled na doticni motor i castim picem kad se sretnemo ,a moze i neka voznja . Prodavac kaze da je motor dobor. Iz uvoza je, ocarinjen... pa ako neko zeli da pomogne bratu (tj. sestri ) u nevolji, hvala vam unapred. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goranl 28 Napisano Mart 13, 2012 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: temerin Motocikl: yamaha virago 125,Yamaha Tdm 850 3vd Prijavi odgovor kao problematičan Tom prodavcu mozes da verujes,ja sam juce kupio Yamahu Tdm 850 od njega i covek me nista nije slagao,sve sto mi je rekao tako je i bilo,i sklon je dogovoru oko cene.Imas na njegovom sajtu jos par motora pa pogledaj motosudejan.com Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
novi bajker 6 Napisano Mart 13, 2012 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa covek deluje ozbiljno, ali znas kako 500km u jednom pravcu i 500km u drugom... U svakom slucaju hvala. Da sam se javila dva dana ranije , mogo si da ga pogledas, ovako nista. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goranl 28 Napisano Mart 14, 2012 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: temerin Motocikl: yamaha virago 125,Yamaha Tdm 850 3vd Prijavi odgovor kao problematičan Znam sta kazes,puno je i 200 a ne 500km Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
novi bajker 6 Napisano Mart 15, 2012 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj lepotan bi trebao sutra da stigne!! drzte palceve!! pa idemo u probnu voznju! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanTT 114 Napisano Mart 15, 2012 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Drzim fige Super je to motorce... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
novi bajker 6 Napisano Mart 15, 2012 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Prenosim utiske cim stigne! odoh da ga sanjam! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
novi bajker 6 Napisano Mart 16, 2012 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Motor nam jos nije stigao, jer nasa draga kurirska sluzba "aks expres", nije video da motor treba da dovezu za Pirot, vec ga stavili u magin u Nis . Totalno su uzasni. Js nas zvali telefonom i rekli "mozete da dodjete po svoj motor". Nisu normalni! Tako da nam motorcic stize sutra! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Mart 17, 2012 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ajd javite i kako ste prosli sa AKS-om posto i ja trebam na slicnoj relaciji da saljem motor sa njima. Inace sam mogao u ponedeljak da vam dovezem motor i da platite samo potrosen benzin )))) ali vec ste zavrsili sa AKS-om. Ovaj sto ja pazarim nije u voznom stanju pa idem da ga zapakujem i posaljem AKS-om. Takodje me zanima kako ste pakovali motor i zastitili, da li ste slali kao vrednosnu posiljku i koliko je sve iznelo? Hvala. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanTT 114 Napisano Mart 17, 2012 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Sa kuririma samo ostro... Mnogo su bezobrazni, bukvalno moras da im naredis da obave ono za sta su placeni.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
novi bajker 6 Napisano Mart 17, 2012 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Rekose da ce danas posle 12 da stignu. Videćemo, pa javljam! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Mart 17, 2012 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ajd vazi, znacilo bi mi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
novi bajker 6 Napisano Mart 17, 2012 (promenjeno) U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo da vam javim. Stigo je motor napokon! Ovaj momak sto je dovezo je ok. Ali nije poslovnost same firme. Ako čekas nesto juče, a to dodje dan, dva kasnije, to je bas bezveze. . Što se tiče pakovanja, čovek ga stvarno dobro upakovao, sve plastike i lomljive delove je ulepio (upakovao u onaj filc sto se koristi za laminat). I ovaj momak sto je vozio je bas pazljiv, i u kombiju je ogradio motor kutijama da se ne tumba. Postarina je 4150 dinara za nekih 130 kg.... E sad motor: motor je EXTRA! Posto je kupljen preko oglasa i na reč prodavca, prodavac nije nista slagao. Motorčić je odličan. Bila je neka mala probna vožnja i suprug je zadovoljan! Reci mi Bajker jesi i ti iz Pirota ili si samo prolazio? Mi smo ove nedelje tek odlučili za kupovinu, tako da, svakako hvala za ponudu. Dakle, Yamaha tdr je KUPLjENA. . Vidimo se u drugim temama! Pozdrav! Promenio Mart 17, 2012 član novi bajker Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Mart 17, 2012 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam i zelim vam puno bezbednih kilometara... Da li su plastike bile skinute ili su bile na motoru i na licu mesta upakovane? Nisam iz Pirota ali idem u ponedeljak na taj kraj (blizu Subotice) pa bi ga poterao iz Subotice )))) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
novi bajker 6 Napisano Mart 17, 2012 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Skinuo je retrovizore, a plastike je sve umotao filcem. Nista se nije ostetilo tokom transporta. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krema 207 Napisano Mart 17, 2012 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Novi Bgd Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sve cestitke. Da se u zdravlju vozite i mnogo bezbednih kilometara da predjete. A mogle bi i neke slike da padnu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
novi bajker 6 Napisano Mart 17, 2012 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Biće sigurno slika ovih dana! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...