boldor 64 Napisano Octobar 8, 2007 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: temerin Motocikl: honda CBX 550,Yamaha RD 350 ypvs,MZ TS 250-1,Danuvia 125. Prijavi odgovor kao problematičan interesuje me da li je moguce zameniti lanac koji spaja radilicu i menjac a da se motor ne rasklopi,konkretno rec je o hondi cbx 550f,ako se skine karter da li je to izvodljivo.ako neko zna nek mi odgovori. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Octobar 8, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan moze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skaki 5 Napisano Octobar 13, 2007 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan interesuje me da li je moguce zameniti lanac koji spaja radilicu i menjac a da se motor ne rasklopi,konkretno rec je o hondi cbx 550f,ako se skine karter da li je to izvodljivo.ako neko zna nek mi odgovori. ja znam teorijski, nisam nikad radio ali ne deluje komplikovano, ali nemoze da se stavi ne rastavljen lanac... znaci kad skines poklopac glave motora, rastavis lanac! i pazis da ti ne upadne, jer ako ti upadne, a nemozes da ga izvadis, rastavices ga celog... LM zavezes za kraj lanca kanap, ilislicno, izvuces lanac da ostane kanap unutra, uz pomoc kanapa provuces novi lanac, i posle ga spojis i to je to... pazi na tajmin bregastei kolenastog... sto se tice spajanja i rastavljanja lanca, neznam detalje, ali predposavljam bonsek za rastavljanje i nova karika sa novim nitnama za spajanje lanca ili obicna rastavljiva karika, ali mi ovo ne deluje bas dugotrajno... pazi da opiljci metala ne udju u motor!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boldor 64 Napisano Octobar 13, 2007 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: temerin Motocikl: honda CBX 550,Yamaha RD 350 ypvs,MZ TS 250-1,Danuvia 125. Prijavi odgovor kao problematičan skaki nisi dobro procitao nije rec o zameni lanca bregaste nego primarnog lanca sto spaja radilicu i kvacilo[menjac] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Octobar 13, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan nikako bonsek, postoji alat za rastavljanje i sastavljanje lanca. Pretrazi net. Ne kanap, nego lanac za lanac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boldor 64 Napisano Octobar 13, 2007 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: temerin Motocikl: honda CBX 550,Yamaha RD 350 ypvs,MZ TS 250-1,Danuvia 125. Prijavi odgovor kao problematičan potpuno se slazem sa tobom ima alat za sastavljanje lanca,samo kad budem kupio lanac da li ce biti sastavljeno ili ne .bolje bi bilo da ne bude sastavljeno,jer ako ga ja rastavim plasim da cu da ostetim pa posle necu moci lepo da sastavim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Octobar 13, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Moze da se rastavi i sastavi ponovo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boldor 64 Napisano Octobar 13, 2007 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: temerin Motocikl: honda CBX 550,Yamaha RD 350 ypvs,MZ TS 250-1,Danuvia 125. Prijavi odgovor kao problematičan hvala na informacijama pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...